Xenia's day

Synttäriasua

Teksti: Xenia

Jestas miten tapahtumarikas viikonloppu takana. On juhlittu tyttäreni synttäreitä ja voin kertoa, että eilen illasta olin aivan poikki. Se on nimittäin ihan uskomatonta, miten paljon aikaa saa kulumaan pelkästään ruokien valmisteluun, vaikka siis olisi tekevinään jotain todella helppoa ja nopeaa. Mutta on se silti vaan sen arvoista. Mä olen aina rakastanut synttäreiden ja oikeastaan kaikkien juhlien järjestämistä, etenkin tällaiset lasten bailut on todella lähellä omaa sydäntä kun pääsee suunnittelemaan värimaailmaa ja tekemään sellaisia ratkaisuja, joita ei ehkä ihan heti tekisi esimerkiksi omissa häissään. Täällä alkaakin pian meidän pojan 1v juhlien suunnittelu. Sen tiedän, että haluan niistä juhlista oikein värikkäät. Näen mielessäni kaikkia sateenkaaren värejä ja ehkä jotain eläinteemaa tai vastaavaa.

Tässä nyt kuitenkin mekkoa, joka on päätynyt päälle hyvin usein viime viikkoina. Joku muu näkee tässä vaan sinivalkoista raitaa, mutta mulle tämä on itseasiassa aika ”erikoinen” vaate, tuon yläosan leikkauksen vuoksi. Mitäs te tykkäätte?

P3290719

Mä pidin tytön tänään kotona kun meidän vieraat lähti vasta tänään ja tuolla hän nyt kastelee kukkia. Hän on laittanut ruukkuun yhden oksan ja kastellut sitä – hmm, miten nyt sanoisi, aika runsaasti. 😀 Siihen on kuulemma kasvamassa mansikoita kesällä. Liikuttavaa.

P3290735

Tyttö sai muuten aivan ihania lahjoja, nyt hän siirtyikin tuohon viereen tekemään legoja – niissä on muuten meillekin tekemistä. Ei tosiaan enää yhtä helppoja kuin Dupblot. Melkein pitää kaivella ohjekirjoja esiin. Yksi asia mikä noissa pienissä legoissa kauhistuttaa, on kuitenkin se miten pieniä osia ne ovat. Ja pienet osat menevät helposti pojan suuhun, asia mikä on mulle äitinä ehkä kauhein ajatus ikinä.

P3290723

Käyn vielä läpi kuvia meidän juhlista ja laitan niitä sit tännekin. Kakku oli nimittäin ihan uskomaton ja ihan uskomattoman makuinenkin vielä. Se on muuten jännä, että loppupeleissä makeita menee aina paljon vähemmän kuin suolaisia herkkuja. Pitää pitää tämä mielessä pojan synttäreitä ajatellen! 🙂

P3290737

Tässä nyt kuitenkin tämä kevään ehdoton suosikkimekkoni. Pian tätä saa ehkä käyttää ilman sukkahousuja ja esimerkiksi tomsien tai tennarien kanssa. Ja mitä nyt tuossa terassilla olen tänään oleskellut, siinä on ihan todella lämmin auringossa, eli näyttäisi siltä, että kevät on nyt ihan tosissaan täällä! 🙂

P3290728

mekko: Zara

kengät: Versace Jeans

laukku: Chanel

Nyt toivottelen teille aurinkoista maanantaita ja ihanaa viikon alkua!

Lue myös

X