asusteet

Synttärilahja minulta minulle

20.12.2018 Teksti: Xenia

Olen jo pidempään haikaillut klassisten, aavistuksen edellisiä isompien timanttikorvisten perään, ja nyt kun pyöreitä täytin, niin ajattelin, että mikäs sen parempi lahja itselle. Kestävät eliniän ja ovat vuodesta toiseen yhtä ajattomat! Edelliset korvikseni odottavatkin nyt sit korulippaassa käyttöä. Olen saanut ne äidiltäni ja ehkäpä tyttäreni saa ne minulta joskus jos hän korvansa haluaa rei’ityttää. Jos ei, niin sitten ne ovat säilössä, sen verran tärkeät minulle!<3

IMG_0801

Päädyin platinaisiin korvakoruihin, sillä korvani ovat kohtuu arat ja etenkin tuo oikea korva on vihoitellut välillä korviksista. En tiedä liittyykö nyt materiaaliin vai istutukseen, mutta näistä korviksista korvani ovat pitäneet paljon! Istutus on ns martini-istutus, jonka sanotaan olevan mukavampi ja istuvan enemmän korvaa vasten. Eli juuri sitä mitä minä halusinkin!<3

PC050107PC040053

Voi että tykkään näistä. Tässä meni kyllä lahja itseltä itselle ihan nappiin! Ja mikä parasta, näistä onkin sit iloa hyvin, hyvin pitkäksi aikaa!

Xenia

Instagram

  • Can’t wait for summer! It feels like this winter has lasted for two years🤔😁 #readyforsummer

xeniasday

Kommentit (6)

Bluenilen nettisivuilla on valmiita koruja ja lisäksi voit rakentaa mieleiset korvikset kuten minä tein! Sieltä näet myös hintoja!:)

Onpa kauniit! Juuri sopivan kokoiset että menevät hyvin arkeen mutta tarvittaessa myös juhlaan 😍 Sopiiko kysyä korvakorujen hintahaarukkaa? Tietää sitten uskaltaako vielä näin uraansa aloittelevana nuorena naisena haaveilla samanlaisista 😅

Bluenilella voi koota itse mieleisensä korvikset eli sieltä voi käydä kurkkaamassa hintoja!:) mulla on näissä yhteensä 1 karaatti!:)

Onpa upeat korvikset! Mistä tilasit nämä ja paljonko karaatteja näissä on – auttaisi hahmottamaan, mitä kokoa itse haluaa, kun näkee nämä sinun korvissasi 🙂 Ihanaa joulua!

Tilasin Bluenilelta, siellä voi itse tehdä mieleisensä korvikset!:) karaatteja on yhteensä tasan 1!:)

Upeat! Mitä maksoivat ja mistä? 🙂

Bluenilen nettisivuilla on valmiita koruja ja lisäksi voit rakentaa mieleiset korvikset kuten minä tein! Sieltä näet myös hintoja!:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *