PA190182 PA190175

Ah, miten paljon käynti kampaajalla voikaan tehdä?! Kävin eilen nimittäin Nooran tykönä Bowssa ja kyllä nyt taas kelpaa. Värjäsin siihen samaan syssyyn vielä iltasella omat kulmat, joka tekee niin paljon. Antaa kasvoille ryhtiä ja helpottaa meikkausta, näissä kuvissa ei siis mitään kulmissa ja muuten hyvin simppeli meikkipohja ja ripsaria  sekä huulikiiltoa.

Ostin Nooran suosituksesta myös sellaisen sävytevaahdon, jolla voin ylläpitää latvojen sävyä myös kampaamokertojen välillä, mulla kun tuppaa ne vaalentumaan ihan huomattavasti ja etenkin näin syksyä ja talvea kohden kaipaan enemmän tällaista tasaisempaa lopputulosta!

Tuli muuten siinä tuolissa puheeksi myös hiustenlähtö, joka on täällä tällä hetkellä päällä. Alkoiko se nyt ehkä joskus pari viikkoa sit kun aloin kiinnittää huomiota lähtevien hiusten määrään. Tietenkin sitä tukkaa lähtee kaikkein eniten juuri ohimoilta, joten jos menee oikein pahaksi, on varmaan pakko leikata tukkaa vähän lyhyemmäksi. Pysyn nimittäin tyylilleni uskollisena ja valitsen laadun määrän sijaan. Tai noh, jos tukka kovin ohueksi menee, pikemminkin sen, että näyttäisi paksummalta lyhyempänä kuin ohuelta pitkänä.

Toivotaan kuitenkin että pääsen yhtä helpolla kuin viimeksi ja että hiustenlähtö tästä vähenee aika nopeasti. Ei nimittäin yhtään huvittaisi tätä pitkäksi kasvattamaani tukkaa leikata. Pitänee tutustua lyhyempiin hiusmalleihin jo kuitenkin ihan varmuuden vuoksi, eipä se maailmaa kaada vaikka joutuisikin pätkäisemään, kyllähän ne kasvaa..

Kohta pitäisi alkaa valmistelemaan ruokaa. Siinä menee aina huomattavasti pidempään kuin ennen, kun yrittää samalla viihdyttää pientä poikaa. Teinpä muuten kermaista lohikeittoa tässä yksi päivä. Arvatkaa vaan tuliko niin kauhea himo, että on melkein pakko käydä hakemassa taas lohta kaupasta. Se ja paahdettu ruisleipä voilla. Voi että! 😛

Mukavaa torstaita teille kaikille!

X