xenia's day

Syysgarderoobi alehinnoin

Teksti: Xenia

Tämä sunnuntai taitaa olla hyvä aika päivittää koko syys- ja talvivaatevalikoima uuteen uskoon. Boozt.com nimittäin tarjoaa vain tänään 20% alennusta kun ostosten arvo on 108€. Koodi BESTDEAL  toimii sekä ale- että normaalihintaisiin tuotteisiin lukuun ottamatta Tommy Hilfigerin, Etonin, By Malene Birgerin, Ralp Laurenin, Bossin, Mangon sekä Barbourin mallistoa. Keräilin teille eri kategorioista omia suosikkejani, ihan ensimmäisenä asusteet.

asusteet

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Mä en ole toistaiseksi oppinut käyttämään hattuja, vaikka ne mun mielestä todella kivoilta näyttääkin. Jotenkin tuntisin oloni ehkä vähän liian fiiniksi, etenkin kun normiarjessa pukeutuminen on luokkaa lenkkarit ja farkut. Tuo syksyn väripaletti näkyy muuten tosi hyvin asustekollaasissa. Pehmeää vaaleanpunaista, army-vihreää, puuterin, ruskean ja tummansinisen eri sävyjä ja tietysti mustaa. Ai että!

neuleet

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Valikoin omia suosikkejani neuleista ja ponchoista eikä tälle keräilylle meinannut tulla loppua. Jokaikinen pehmoinen ja lämmin yläosa sopisi kauniisti arkeen vaikkapa farkkuihin yhdistettynä ja tuo Gantin kotiasu olisi aivan ihana. En oikein osaa valita suosikkiani, mutta ehkäpä joku noista ponchoista. Ehkä numero 2 tai 11.

takit

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Ahh, takkeja. En voi käsittää, miksi pidän niin paljon takeista. Toisaalta sehän on se yksi vaatekappale mikä meistä varmaan kaikkein eniten talvisin ja syksyisin näkyy. Olen monesti puhunut siitä kuinka en usko kamelinruskean sopivan minulle, mutta nyt lähiaikoina olen alkanut vaivihkaa katselemaan villakangastakkeja lämpimässä beigen sävyssä.  Numero 5 ja numero 7. Ai että, ottaisin milloin vain!

mekot

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ihan huomaamatta tästä mekkokollaasista tuli mustan, tummansinisen, viininpunaisen ja näiden yhdistelmien juhlaa. Mun ehdoton suosikki on numero 2, aivan upea!  Lisäksi tuo numero 3 menisi mun mielestä kivasti mustien sukkahousujen ja ylipolvensaappaiden tai nilkkureiden kanssa myös arkeen, todella kauniit värit!

kengät

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan Tamaris-kenkämerkin valikoimaa jos teillä on nahkasaappaat tai nilkkurit kiikarissa. Numero 2, 4 & & ovat kaikki täyttä nahkaa ja hintaa niillä on silti vain 100€! 🙂 Lisäksi koodi toimii myös Uggin kenkiin, joista harvemmin saa alennusta!:)

Elikkä siis, koodilla BESTDEAL alennus kun ostokset yli 108€. Toimii vain tänään!! Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!

sisältää kaupallisia linkkejä

 

 

 

 

 

 

 

X