Syksyssä on sitä jotain. Ilma on kauniin kirpeä ja kesävaatteet saavat väistyä pehmeiden ja lämpimien materiaalien sekä murrettujen sävyjen tieltä. Erityisen innoissani olen lämpimistä takeista, syyskengistä sekä pipoista ja kaulahuiveista.

Keräilin teille syksyn valikoimasta omia suosikkejani, juurikin takkien, asusteiden, kenkien ja neuleiden osalta. Kurkatkaa myös postauksen lopusta näihin kaikkiin toimiva alekoodi, joka oikeuttaa 40%:n alennukseen!

Desktop75

vasen / keskimmäinen / oikea

Mä ihastuin erityisesti tuohon oikeanpuolimmaiseen takkiin, joka on kaikessa upea ja klassisen kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Nahkatakki on myös syksyllä todella kaunis esimerkiksi paksuun neuleeseen yhdistettynä.

Desktop73

vasen / oikea

Mä voisin pukea nää yllänäkyvät asut sellaisinaan päälle. Miten kauniin kokonaisuuden vasemman takin alla oleva kashmir neule (täältä) ja pipo (täältä) muodostavatkaan? Tuo oikealla olevan takin hauskana yksityiskohtana biker-tyyppinen vetoketju, joka on tyypillisin nahkatakeissa.

Desktop74

vasen / keskimmäinen / oikea

Klassinen villakangastakki toimii aina. Multa löytyy harmaa ja musta yksilö, mutta pakko sanoa että kelpuuttaisin tuon vaaleanpunaisen kyllä kaappiini saman tien! 🙂 Tuossa oikeassa takissa tykkään muuten erityisesti siitä, että kiinnitys on vyöllä, joka korostaa vyötäröä.

asusteet

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Kashmir on materialiina loistava, etenkin jos tavallinen villa kutittaa. Se on lämmin, kevyt mutta ei mielestäni hiosta lainkaan. Multa löytyy musta kashmir pipo hyvin samanlaisessa mallissa kuin tuo numero 3 ja 6, se on aivan ihana. Lisäksi huomioni kiinnittyi viimeiseen laukkuun, joka näyttää hyvin samanlaiselta kuin se Tallinnasta ostamani nahkalaukku.

neuleet

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Kuten kuvasta näkyy, suosin neuleissa neutraaleja ja helposti yhdisteltäviä värejä. Harmaan, valkoinen ja beige toimivat mielestäni aina ja ovat hyvä vaihtoehto mustalle, vaikkei siinäkin mitään vikaa ole. Multa löytyy neuleita aika monessa eri materiaalissa, mutta kashmir- ja merinovillaneuleet kestävät vuodesta toiseen hyvinä!

kengät

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Nilkkureissa vaan on sitä jotain. Ennen olen ehdottomasti lukeutunut enemmän saapas-ihmisiin, mutta huomaan silmäileväni yhä enemmän kaikkia klassisia nilkkaan asti ulottuvia saapikkaita. Etenkin klassiset, matalat versiot miellyttävät silmääni, mutta tavallaan haluaisin ruskeat nilkkurit. On se vaikeeta.

Alla vielä tämän hetken huippualekoodi, joka toimii kaikkiin ylläoleviin tuotteisiin, valikoin silläkin perusteella!

  • 340502 – 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 20.10.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

sisältää kaupallisia linkkejä.

X