asusteet

Syyspukeutumisen parhaimmistoa

21.9.2016 Teksti: Xenia

Syksyssä on sitä jotain. Ilma on kauniin kirpeä ja kesävaatteet saavat väistyä pehmeiden ja lämpimien materiaalien sekä murrettujen sävyjen tieltä. Erityisen innoissani olen lämpimistä takeista, syyskengistä sekä pipoista ja kaulahuiveista.

Keräilin teille syksyn valikoimasta omia suosikkejani, juurikin takkien, asusteiden, kenkien ja neuleiden osalta. Kurkatkaa myös postauksen lopusta näihin kaikkiin toimiva alekoodi, joka oikeuttaa 40%:n alennukseen!

Desktop75

vasen / keskimmäinen / oikea

Mä ihastuin erityisesti tuohon oikeanpuolimmaiseen takkiin, joka on kaikessa upea ja klassisen kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Nahkatakki on myös syksyllä todella kaunis esimerkiksi paksuun neuleeseen yhdistettynä.

Desktop73

vasen / oikea

Mä voisin pukea nää yllänäkyvät asut sellaisinaan päälle. Miten kauniin kokonaisuuden vasemman takin alla oleva kashmir neule (täältä) ja pipo (täältä) muodostavatkaan? Tuo oikealla olevan takin hauskana yksityiskohtana biker-tyyppinen vetoketju, joka on tyypillisin nahkatakeissa.

Desktop74

vasen / keskimmäinen / oikea

Klassinen villakangastakki toimii aina. Multa löytyy harmaa ja musta yksilö, mutta pakko sanoa että kelpuuttaisin tuon vaaleanpunaisen kyllä kaappiini saman tien! 🙂 Tuossa oikeassa takissa tykkään muuten erityisesti siitä, että kiinnitys on vyöllä, joka korostaa vyötäröä.

asusteet

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Kashmir on materialiina loistava, etenkin jos tavallinen villa kutittaa. Se on lämmin, kevyt mutta ei mielestäni hiosta lainkaan. Multa löytyy musta kashmir pipo hyvin samanlaisessa mallissa kuin tuo numero 3 ja 6, se on aivan ihana. Lisäksi huomioni kiinnittyi viimeiseen laukkuun, joka näyttää hyvin samanlaiselta kuin se Tallinnasta ostamani nahkalaukku.

neuleet

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Kuten kuvasta näkyy, suosin neuleissa neutraaleja ja helposti yhdisteltäviä värejä. Harmaan, valkoinen ja beige toimivat mielestäni aina ja ovat hyvä vaihtoehto mustalle, vaikkei siinäkin mitään vikaa ole. Multa löytyy neuleita aika monessa eri materiaalissa, mutta kashmir- ja merinovillaneuleet kestävät vuodesta toiseen hyvinä!

kengät

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Nilkkureissa vaan on sitä jotain. Ennen olen ehdottomasti lukeutunut enemmän saapas-ihmisiin, mutta huomaan silmäileväni yhä enemmän kaikkia klassisia nilkkaan asti ulottuvia saapikkaita. Etenkin klassiset, matalat versiot miellyttävät silmääni, mutta tavallaan haluaisin ruskeat nilkkurit. On se vaikeeta.

Alla vielä tämän hetken huippualekoodi, joka toimii kaikkiin ylläoleviin tuotteisiin, valikoin silläkin perusteella!

  • 340502 – 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 20.10.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

sisältää kaupallisia linkkejä.

Xenia

Instagram

  • Suunnittelin kaupallisessa yhteistyössä @desenio kanssa taulukollaaseja ystäväni kotiin, oli aivan mielettömän kivaa!! Nyt saatte tekin 25%:n alennuksen julisteista koodilla xeniasday 19-28.2. Ei koske handpicked/collaboration/persoonallisia julisteita!🙌🏻Blogissa lisää kuvia lopputuloksesta ja tiedot valituista julisteista! 🙌🏻😍 #desenio #kaupallinenyhteistyö

xeniasday

Kommentit (11)

Kiitos Jenni, kiva kuulla että tykkäät siitä! 🙂 Joo, mäkin huomasin tuon muuten vähän aikaa sit, tosi hyvä juttu!!!! 🙂

Hei Xenia! Kommenttini ei varsinaisesti liity postaukseen, mutta olisiko mahdollista, että toteuttaisit ruokapäiväkirjan esimerkiksi viikon tai muutaman päivän ajalta? Lueskelin vuoden 2011 ruokapäiväkirjojasi ja olisi mielenkiintoista tietää, kuinka ruokailutottumuksesi ovat muuttuneet! 🙂

Juu toki voin. Aika paljon on muuttunut, syön paljon enemmän enkä pelkää rasvaa yms. Mutta voin kyllä sen vastapainoksi huomattavasti paremmin joten sikäli muuttuneet parempaan suuntaan. 🙂

Moikka Xeni!
Tää ei nyt millään lailla liity postaukseen, mut oletko tehnyt postausta siitä, miten sait ne sun näpyt pois kasvoilta? Olis ihana tietää, mitä sä käytit. ?
Nimim. sama ongelma nyt täällä!

Mä käytin sellaista differin geeliä jota sain ihotautilääkäriltä. Auttoi hetkeksi, mutta lopulta iho parani raskauden aikana. Nyt taas pientä tukkeumaa kasvoissa kun lopetin hormonaalisen ehkäisyn tuossa vuoden vaihteessa. EI tosin yhtä paha kuin viimeksi. Eli aika, veden juonti ja hyvät rasvat ruokavaliossa, sanoisin oman kokemukseni perusteella. Paljon tsemppiä, näpyt on inhottavia, mutta yleensä sitä taitaa itse olla se kaikkein kriittisin!

Miksi palasit takaisin hormonaaliseen ehkäisyyn? Eikö se juuri aiheuttanut sulla sen, ettet helposti raskaudu?

No siis kierrot meni miten sattui ja halusin jotain rotia. Mutta ei ne sit auttanutkaan, päinvastoin tunsin oloni todella kärttyisäksi koko ajan joten ajattelin että kestetään mitä tuleman tuo. Kaikella todennäköisyydellä en siis koskaan enää käänny hormonaalisen ehkäisyn puoleen ja jos meille toinen lapsi suotaisiin, niin varmaan miettisin kuparikierukkaa sen jälkeen. Itse pillerit ei mulla aiheta vaikeutta tulla raskaaksi, mun munasarjat ei funkkaa niinkuin pitäisi. Toki siinä mielessä hidastavat, että ensin pitää kierron palautua ennen kuin on mitään mahiksia. Puhun nyt siis siitä ajasta kun aloin odottaa tyttöä ja oli kierto hukassa yli vuoden.

Syyspukeutuminen on ihan lempparini, enkä malta odottaa, että täällä Ranskassa ilmat viilenisivät sen verran, että voisi heittää jo takkia niskaan 🙂

Näyttäisit hyvältä kyllä noissa kuteissa 🙂 olet hoikempi kuin tuo malli!

Voi kiitos Amaalia 🙂

Ihanaa kun jaksat aina etsiä nettikauppojen valikoimista suosikkeja näytille! Säästyy aikaa, kun voi löytää huippukivoja juttuja eikä tarvi selata koko valikoimaa 😀 Nytkin oli pari takkia ja neuletta joita täytyy kyllä vakavasti harkita 🙂

Ps. Pakko vielä kiittää, että ihanaa kun blogista on poistunut se mainos joka ilmestyi keskelle tekstiä yhtäkkiä. Se oli ärsyttävä 🙂

Kiitos Jenni, kiva kuulla että tykkäät siitä! 🙂 Joo, mäkin huomasin tuon muuten vähän aikaa sit, tosi hyvä juttu!!!! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *