Xenia's day

Syystakit

Teksti: Xenia

Mun oma vaatesuosikkini syyspukeutumisessa on ehdottomasti syystakit. Niitä voisi mun mielestä olla vaikka missä väreissä ja malleissa, vaikkei lompakko ehkä ihan samaa mieltä olekaan. Toisaalta oon sitä mieltä, että ihan hyvin voi olla enemmän kuin yksi takki. Se takki kun on se vaatekappale, joka varmaan kaikkein eniten näkyy ja jota kaikkein eniten käyttää. Mulla on varsin hyvällä mallilla mun takkirepertuaarini kun sinne viime vuonna löysin aleista kamelinruskean villakangastakin, mutta pakko myöntää, että mua on alkanut kiehtomaan sekä khakinvihreät villakangastakit (ekan kollaasin 11) ja viininpunaiset villakangastakit (ekan kollaasin 7). Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan, mutta tässä nyt omat suosikkini Zalandon ja Elloksen valikoimista, joista jälkimmäiseen nyt 30%:n alennus!

takit
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

Takkien lisäksi huomio kiinnittyi kauniisiin viittoihin, joidenka makuun minäkin pääsin viime syksynä. Itseasiassa tähän liittyen tein löydön sekä alemyynneistä että kirppikseltä joten stay tuned! Ylläolevista suosikkini on, kuten jo sanottu, tuo khakinvihreä takki. Siinä on todella kaunis leikkaus ja tällaisen vihreähöperön makuun täydellisesti sopiva väri!

takit2

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Elloksen niin sanotut premium qualityn takit ovat todella kauniita, kuitenkin niin että hinta on edelleen edullinen. Näistä mainittakoon 1 ja 3, jotka löytyvät kollaasista myös muissa väreissä. Todella kauniita ja simppeleitä leikkauksia, jotka toimivat vuodesta toiseen.

ELLOKSEN TAKKEIHIN NYT 30%:N alennus!!!!

Tällä kertaa kiinnittyi huomio tällaisiin yksilöihin. Löytyikö sieltä mitään teidän makuunne?

linkit kaupallisia linkkejä.

X