Xenia's day

Syystyyliin kulmakivet

Teksti:
Xenia

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Syksy on ehdottomasti mun suosikkiaikaa mitä tulee pukeutumiseen ja itseasiassa pidän siitä kyllä muutenkin ihan kautena todella paljon. Syyspukeutumisessa kerroksellisuus on avainsana ja siksi ehkä kaudesta niin suuresti pidänkin. Takit ovat nimittäin ehdottomasti mun lempivaatekappaleeni. Nykyisin samaa voisi kyllä myös sanoa leggingseistä, niissä sitä nimittäin tulee käytännössä elettyä. Suosikkiasuni onkin syksyisin nimenomaan leggingsit yhdistettynä mukavaan yläosaan ja siihen päälle vielä joku pitkä takki. Pidän suuresti myös siistimmän takin yhdistämisestä huppareihin ja leggingseihin. Aivan kuten olen tässä yllä olevassa kuvassa tehnytkin. Tässä listana suosikkivaatekappaleitani, joista koostaa syksyinen asu.

Collegepaidat ja -hupparit

Hupulla tai ilman, collegepaidat ovat ehdottomasti suosikkejani nyt kun lämpötilat vielä kohtuu korkealla. Kun mennään talvea kohti nämä vaihtuvatkin usein villaan, mutta otetaan siitä sit oma postauksensa. Mä pidän siitä, että collegeyläosat ovat rentoja ja väreissä harmaa, valkoinen ja musta toimivat aina ja niitä on helppo yhdistää toinen toisiinsa.

Leggingsit

Ai että. Milloinka tämä mun leggings rakkaus alkoikaan. Mä myönnän, että mulla on pienimuotoinen addiktio leggingseihin, enkä oikeastaan juuri muita housuja käytäkään kotona ollessa tai ihan arkiasioilla. Leggingsien pitää olla mukavat ja imartelevat. Suosikkini tähän mennessä mukavuuden puolesta ovat Lulu Lemonin Alignit, mutta ne ovat sen verran tyyriit, etten ainakaan itse raaski niitä ostaa ihan kovinkaan usein. Siispä pidän silmät aina auki edullisemmille vaihtoehdoille ja tässä onkin pakko nostaa esiin h&m. Heillä on huikea valikoima kivoja leggingsejä! Rennompien leggingsien ohella olen jo vuosikaudet haaveillut nahkahousuista ja nämä h&m:n versiot ovat todella kivat, mutta oma kokoni ehti loppua. Siispä siellä on hakuvahti nyt päällä!

Takit

Mun go to -vaatekappaleeni, jolla saa asuun vähän särmää. Ehdottomasti se vaatekappale, jonka ostaisin syksyksi joa yksi pitäisi valita. Tuo kamelinruskea takki on upea ja jos vähän lämpimämpää takkia olisi toiveena, löytyy kaupoista toinen toistaan kivempia toppatakkeja pitkissä malleissa. Juuri siis sellaisena kuin minä niistä pidän!

Lenkkarit, tennarit ja maiharit

Jos tänä syksynä näette yhden tai kaksi asua, missä mulla on korot niin hyvä niin. Nimittäin 99% ajasta käytän lenkkareita/tennareita. Ja kun ilmat tästä viilenee niin sitten kuvioihin astuvat luottotalvikenkäni eli Timberlandit (alimmat mustat, mulla on ne myös ruskeana). Ne ovat lämpimät, hyvät kävellä ja kaikin puolin täydelliset. Voin lämpimästi suositella.

syksy2 syksy

beige takki / harmaa huppari / musta kevytuntuvatakki

mustat nilkkurit

mustat nahkaleggingsit / kermanvaalea kashmir -neule /harmaat seamless leggings / ruskeat seamless leggings

lenkkarit

beige toppatakki / valkoinen villasekoitetakki / mustat seamless leggingsit / musta pitkä huppari

valkoinen collegepaita / musta untuvatakki / lenkkarit / vihertävänharmaat leggingsit 

valkoiset lenkkarit / mustat Timberland -maiharit

X