Mainos: Ellos
Mainos Xenia's day

Syysvaatekaapin kulmakiviä

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö Ellos

Minä rakastan kaikkia vuodenaikoja, mutta olen aina ollut sitä mieltä, että etenkin lämpimän kesän jälkeen syksy on ihanaa aikaa. Hämärtyvät illat ja raikkaat säät, joiden myötä kesämekot väistyvät syyspukeutumisen tieltä. Syksyn pukeutuminen on mulle lähimpänä sydäntä. Rakastan takkeja, kerroksiä, neuleita ja nahkahousuja. Elloksen valikoima on täydentynyt syksyyn sopivilla tuotteilla, mutta sieltä löytyy myös värikkäämpiä juttuja, jos ette ole valmiita lupumaan kesäisestä fiiliksestä ihan vielä.  Yllä näette mielettömän kauniin mekon. Miten kiva se onkin korkeiden saappaiden tai vaikkapa nilkkureiden kaverina. Myöhemmin syksyllä mekko menee juhlissa sukkahousujen parina. Kaunis!

harmaat ja siniset-2pinkit ja vihreät-2

sininen huppari / siniset collegehousut / musta poolo /  sininen paitapusero / harmaa villakangastakki / tekonahkahousut /vihreä neule / pinkki bleiseri / pinkki neule / pinkki toppi

 

Tuttuun tapaan teille on luvassa alekoodia, mikäli teidän syysvaatekaappi kaipaa vielä täydennystä. Koodilla 435472 saatte 31.08 asti 33%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta mukaan lukien brändit ja lisäksi 5%:n lisäalen aletuotteista.

 

X