P9090283

Sain mahdollisuuden valita tytölle vähän syysvermeitä yhteistyökumppaniltani Babyshop-kaupalta ja tapani mukaan päädyin aika pirteisiin vaihtoehtoihin. Erityisesti sydämeni vei tämä Mini Rodinin  tuulen- ja vedenpitävä takki, jonka pehmeä persikkainen sävy kiinnitti saman tien huomioni, niin kaunis. Jonkun verran heidän vaatteitaan meillä on jo ennestään ja laadullisesti ovat huippuluokkaa, usko siis tätäkin takkia kohtaan on kova ja otin vieläpä sellaisen koon, joka menee vielä ensi keväänäkin.
Takin lisäksi valintani osui Tiny Cottons -merkin pipoon sekä Molon lapasiin joita tarvitaan aina. Babyshopin verkkokauppa on omaan silmääni todella selkeä ja siellä on hyvin suuri valikoima eri lastenvaate-, asuste-, ja -tarvike merkkejä hyvin edustettuna. Valikoimaa läpikäydessäni päädyin tekemään teille vielä yhden inspisasun. Tämä kelpaisi mullekin! 😉

babyshop

takki / hattu / lapaset / neule / farkut / kengät

Noi oikeanpuolimmaiset uggit meiltä löytyykin, katsotaan mahtuuko viime vuoden koko vielä jalkaan, ostin silloin muistaakseni koon isompana, mutta hyvin voi olla että nämä menee säilöön ja odottamaan mahdollista seuraavaa käyttäjää. Ihan huippukengät muuten, meidän versiot on kovasta käytöstä huolimatta kuin uudet!

Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille! 🙂

X