xenia's day

Takit alehinnoin

Teksti: Anna.fi

Nellyllä on tällä hetkellä kaikki takit alehinnoin, tarkemmin sanottuna -15% lähtee hinnasta pois, joten meninpä hullujen päivien sijaan tsekkaamaan heidän valikoimaansa. Jos ei siis ole takkia vielä syksyksi tai talveksi hankittu, nyt on hyvä ajankohta säästää hieman rahaa ja ostaa kroppaa (ja mieltä) lämmittävä takki omaan vaatekaappiin! 🙂

2 1.täältä / 2.täältä / 3.täältä / 4.täältä / 5.täältä / 6.täältä

Koko tarjousvalikoima täältä

Mä kiinnitän selkeästi huomiota syystakkien sijasta talvitakkeihin. Jotenkin tuo kostean kolea ilma ulkona saa mut odottamaan haikaillen niitä kauniita aurinkoisia talvipäiviä pakkaslukemin. Kaikkein eniten vihaan palelemista, joten mun takin on aina oltava tarpeeksi lämmin. Tässä yllä nähdyssä esimerkkikollaasissa on yksi jos toinenkin, jonka minä voisin ottaa omaan kaappiini. Klassiset värit kuten musta, vihreä ja tummansininen toimivat vuodesta toiseen, mutta täytyy myöntää, että kyllä tuo viininpunainen parka vain on kaunis!

Tuli tuossa takkeja selatessa mieleen sellainen esimerkkiasu, jonka haluaisin vetää nyt päälleni. Lämpötilat on ehkä vielä pikkasen liian suuret, mutta aina voi henkisesti valmistautua kylmiä päiviä varten. Miten on, uppoaako tämä varsinainen unelmointikokonaisuus teihin?

1

1.täältä / 2.täältä / 3.täältä / 4.täältä / 5.täältä / 6.täältä / 7.täältä

Rupesin oikein miettimillä miettimään löytyykö multa mitään tästä yllä nähdyn asun osista. Olin ihan varma, että näin simppeleiden juttujen ollessa kyseessä kaapista löytyisi vähintään puolet, mutta ei. Multa löytyy konjakinruskea laukku ja siniset farkut, mutta thats it. Multa ei löydy käsineitä tai kenkiä jotka toimisi yhdessä  kauniisti tuon laukun kanssa. Ei löydy harmaata pipoa, ei kaunista harmaata kaulaliinaa tai upean vihreää paksua talvitakkia. Katsotaan jos tulevana talvena joku näistä jutuista löytäisi tiensä mun kaappiin, ainakin niille olisi käyttöä, sen verran klassisen värisiä juttuja kyseessä! 🙂 Oletteko te jo löytäneet unelmienne talvitakin? Odotatteko jo malttamattomina, että pääsette pukemaan sen päällenne? Loppuun vielä vinkkinä meidän takkiale:

parkabanner2

 

Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

 

Osa linkeistä mainoslinkkejä.

     

Lue myös

X