Xenia's day

Takkikaunokaisia

Teksti: Anna.fi
Mun mielestä takki-into on varsinkin Suomessa hyvinkin perusteltavissa, eihän suurin osa ihmisistä mitään muuta sinusta näekään kun takin, varsinkin kun ollaan jo aika pitkällä syksyssä. Tiedän, että monet ihmiset käyttävät takkia vain suojautuakseen viimalta ja pysyäkseen lämpimänä, mutta mun mielestä takki on paljon enemmän. Kaunis takki imartelee kantajaansa, tuo esiin tämän hyvät puolet ja korostaa parhaimmillaan kantajansa hiusten tai ihon sävyä.

Paras esimerkki imartelevasta takista on mun mielestäni trenssi. Se kuroo vyötärön esiin ja näyttää kauniilta kenen tahansa päällä. Itse olen kuitenkin sellainen vilukissa, että trenssi ei enää riitä, vaan on otettava lämpimämmät takit käyttöön.

Keräilin eri nettikaupoista omaa silmää miellyttäviä takkeja vuodenaika huomioon ottaen..

Mexxin takki (löytyy täältä) on todella naisellinen leikkaukseltaan ja malliltaan, jonka lisäksi se näyttää mahtavalta sekä aukinaisena, että kiinni ollessaan. 🙂

Tässä Nelly Trendin takissa (löytyy täältä) ihastuin karvakaulukseen, joka on todella näyttävä. Minä yhdistäisin tuon takin pillihousujen ja ylipolven saappaiden kanssa, ja voisin vaikka vannoa, että se näyttäisi aika mahtavalta siten!:)

RUT M.FL:n harmaa villakangastakki (löytyy täältä) on klassinen sekä mallinsa, että värinsä puolesta. Multa uupuu harmaa takki kokonaan, joitain villakangastakkeja olen sovitellut, mutta sitä kaikin puolin täydellistä yksilöä ei ole vielä sattunut kohdalle. Ehkä Dubaista?? 🙂

Jeane blushin parka (vihreänä täältä, sinisenä täältä ja valkoisena täältä) löytyy multa jo viime vuoden mallina sekä punaisena, että tummansinisenä. Hinta-laatu suhde on tässä über lämpimässä takissa kohdillaan!:)

Ylläoleva Minimumin parka (löytyy täältä) on täydellinen esimerkki parkasta, joka on naisellinen ja imartelevan mallinen. Mä vain pidän ihan hirveästi siitä, että vyötäröllä on joku kiritysnauha, ellei takki sitten ole ihan tarkoituksellisesti A:n mallinen, kuten se mun khakinvihreä parkatakki. 🙂

Tässä Tommy Hilfigerin takissa (löytyy täältä) ihastuin kauniiseen suklaanruskean sävyyn ja siihen, että takki näyttää ihanan lämpimältä ja pehmeältä.

Mikä on teidän lemppari?

Which on is your favorite?? 🙂sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X