Xenia's day

Takkimaniaa

Teksti: Anna.fi
Mähän olen takki-ihmisiä henkeen ja vereen. Syksyn tuloakin odotan lähinnä sen vuoksi, että saan pian pukeutua ihaniin, lämpöisiin takkeihin ja saappaisiin!:)

Etsiskelin hieman syystakkeja netistä, ja keräilin tänne niitä, jotka miellyttää omaa silmää..

Ylläoleva parka miellyttää mun silmääni sekä malliltaan, että väriltään. Näiden kahden värin lisäksi takkia saa myös mustana versiona, joka toimii sekin loistavasti. Takin tietoihin pääsette tästä linkistä.

Tuo valkoinen on todella kaunis, malli muistuttaa aika paljon Tove Parkasta, joka mulla löytyy sekä sinisenä, että punaisena. Tämän takin tietoihin pääsette tästä linkistä.

Duffeli on ikiklassikko, joka toimii vähän räväkämmässäkin värissä. Itse ottaisin tuon punaisen, miten on teidän laita? Normaalihinta oli 100 €:n luokkaa, mutta nyt takki oli aika roimassa alessa, joten jos duffeli kiinnostaa, niin sen tietoihin pääsette tästä linkistä.

Villakangastakki toimii niin syksyllä kuin talvella. Itse olen yleensä ottanut sen verran väljän koon, että alle mahtuu tarvittaessa paksumpikin neule lämmittämään pakkasten keskellä. Musta ja kameli ovat klassisia värejä, mutta onhan tuo punainen aika makea!! Lyhyen villakangastakin löydät tästä linkistä.

Jos mun pitäisi valita yksi takki, jota ilman en pärjäisi, olisi vastaus ehdottomasti trenssi. Multa löytyy musta, khakinvihreä ja lyhyempi beige, mutta kyllä tällainen kamelinbeige olisi aivan upea. Tämän trenssin löydät tästä linkistä.

Tretornin takki sopisi loistavasti sateisiin syyspäiviin. Multa uupuu täysin tällainen ”vedenpitävä” takki, mutta luulen, että parkalla pärjää aika pitkälle, jos vaan on sateenvarjo matkassa. 😀 Mun mielestä on kivan näköistä kun takissa on vyö, joka luo vähän muotoa vartaloon. Takki voi, ja pitääkin olla imarteleva, eikä täysin muodoton!:) Tretornin takit löydät tästä linkistä.

Elloksella saa muuten pois 40 % kalleimmasta ei-alennetusta tuotteesta, joten varsinkin normaalihintaiset takit voi saada aika paljon halvemmalla. Elloksen takkivalikoimaan pääsette tästä.

Nellylle ei ole vielä kovinkaan kattavaa syys- ja talvitakkivalikoimaa, mutta eiköhän se siitä parane. Tällä hetkellä kiinnitin huomioni näihin yksilöihin..

Jeane Blushin toppatakki vyötärökiristysnauhalla. Kaikessa simppeliydessään todella nätti. 🙂 Tämän takin löydätte tästä.

Tähän Denim & Supply by Ralph Laurenin takkiin ihastuin täysin. Kokeilin tätä itseasiassa eilen Modassa ihan huvin vuoksi, mutta multa löytyy jo tummansininen vastaava takki. 🙂 Tämän klassisen villakangastakin löydät tästä. 🙂

Sen sijaan, Bubbleroom yllätti mut todella hyvällä takkivalikoimallaan. Sain muistutuksen siitä, että pitääkin käydä siellä useammin..

Klassinen duffelimallinen villakangastakki hupulla (löytyy tästä)

Ylläolevaan takkiin ihastuin totaalisesti. Aivan upea! (löytyy tästä)

Simppeli musta toimii aina, kuten myös tässäkin untuvatakissa! 🙂 (löytyy tästä)

Aivan mieletön valkoinen untuvatakki. Nää on melkeinpä niitä syitä, miksi siedän talvea! 😀 (löytyy tästä)

Navy henkinen takki ei voi mennä mieleen, eikä mennyt tässäkään tapauksessa.  Ichin villakangastakin löydät tästä.

Klassinen tikkitakki on myös malliltaan sellainen, joka toimii vuodesta toiseen. Vasemmanpuolimmainen hieman edullisempi versio löytyy tästä ja oikeanpuolimmainen tästä.

Ihana, ihana, ihana! Tässä lyhyessä untuvatakissa toimii kaikki aivan täydellisesti!:) D Brandin takin löydätte tästä.

Mikäs on teidän lemppari? Onko teillä jo syys- ja talvitakit hallussa?? 🙂

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X