Xenia's day

Talvikengät

Teksti:

Miten paljon päänvaivaa voikin liittyä uusien lastenkenkien ostoon. Itse ostotapahtuma on kaikkea muuta kuin mukava. Kenkiä ei haluta sovittaa ja yritä siinä nyt mittailla jalan kokoa rimpuilevalta taaperolta. Siinä taisi kyllä olla hiki itse kullakin!:D Saimme kuitenkin kaiken ähinän ja puhinan jälkeen jalat mitattua ja päädyimme ostamaan molemmille samanlaiset kengät, vaikkakin hieman eri sävymaailmassa. Tytölle osui koko 26 ja pojalle koko 23, en muuten yhtään ihmettele jos saamme tyyliin reilun vuoden päästä ostella samankokoisia kenkiä. Tälle talvelle mulla on vielä ihanat uggit säästössä tytön ajoilta pojan siistimmiksi kengiksi ja tytön viime vuoden uggit menevät vielä hänelle, joten nyt on talvikenkäkokoelma valmiina. Tähän vielä paksut kumpparit, niin löytyy kenkä jokaiseen säähän ja tilanteeseen.
P9110391
Kenkien suhteen mä olen muuten aika tarkka yleensä. Varsinkin nämä talven päiväkotikengät haluan sellaisina, joissa on mahdollisimman hyvä edellytys jalkojen pysymiselle kuivina ja lämpiminä. Mikään ei kuitenkaan ole inhottavampaa kuin märät ja palelevat jalat, varmaan meistä aika moni allekirjoittaa tämän!:)
P9110394
Meillä on viikkareita ollut ennenkin eikä ole koskaan ollut mitään valitettavaa, ja kun nämä oli kanta-asiakastarjouksessa 70 euroa 90 euron sijaan niin ostopäätös oli aika selvä. Täytyy myöntää, että olen mä kauniimpiakin kenkiä nähnyt, mutta tässä menee kyllä käytännöllisyys kaiken edellä, kuten itseasiassa lähes aina meidän lastenvaatteissa. Tärkeintä on että heillä on mukava olla ja leikkiä eikä mistään purista tai paina. Lisäksi tietyt värit on ehdoton no no, esim valkoinen takki olisi täysin mahdoton meidän lapsilla ja muutenkin kaikki vaaleat ulkovaatteet tuppaa menemään tosi huonon näköisiksi hyvin nopeasti. Samaten ei pojalla toimisi vaikkapa valkoiset lenkkarit ellen haluaisi niitä olla fiksaamassa parissa päivässä. Hänen ensikenkänsä menivät likaisiksi about vuorokaudessa ja ne ovat sentään ruskeat.:D
Tyttö muuten sairasteli alkuviikon ja palasi tänään hoitoon, oli kyllä jo eilen ihan selvästi terve, mutta olen yleensä pitänyt yhden kokonaisen kuumeettoman päivän kotona. Eilen illasta oli kyllä sellaiset energiat päällä, että oksat pois, tuon ikäinen vaatii kyllä terveenä niin paljon liikuntaa ja puuhastelua!
Nyt alkaa talvikamppeet olemaan tosiaan jo hyvällä mallilla. Ostin kesäalesta parit toppahanskat ja hattuja on viime vuodelta. Haalaritkin tuli juuri hankittua, mutta niistä vielä lisää omassa postauksessaan. Ovat tosi kauniin väriset nimittäin ja tietenkin matchaavat toinen toisiinsa!

Lue myös

X