elämä

Talviloma buukattu

3.10.2016 Teksti: Xenia

hilton-resortHL_pool10_5_675x359_FitToBoxSmallDimension_Centerhilton-ras-al-khaimah-resort-ja-spa-39702270-1474627419-ImageGalleryLightbox

kuvat täältä

Voihan vitsit. Mehän ostettiin tuossa varmaankin kuukausi takaperin lennot Dubaihin kun edullisesti ne löydettiin. Nyt viikonloppuna sit varmistui et saadaan ainakin yksi ystäväpariskunta messiin, aivan mahtavaa!

Päätettiin lopulta buukata hotelli Ras Al Khaimahin puolelta. Ensinnäkin haluttiin oma ranta ja sellainen iso paikka, jossa otetaan huomioon myös lapset. Dubaissa olen käynyt muutamaan otteeseen, mutta Ras Al Khaimahissa en vielä kertaakaan, käsittääkseni aika kiva paikka perheille. Hotelli oli loppupeleissä helppo valita. Päädyttiin Hilton Ras Al Khaimah Spa&Resortiin, mikä vaikutti kaikin puolin hyvältä. Kuvat kuitenkin oli se juttu mikä meidät sai lopulta tähän päätymään, näyttää nimittäin aika mahtavalta!

Kaikki vinkit Ras Al Khaimahiin liittyen ovat tietysti enemmän kuin tervetulleita!

Aurinkoista maanantain jatkoa teille kaikille!

Xenia

Arkisto

Instagram

  • The streets of Porvoo old town!😍 #ootd #porvoo

xeniasday

Kommentit

Me ollaan kans lähdössä lapsiperheenä Dubaihin maaliskuussa. Hotelli otettiin tosin dubain puolelta, samoilla ehdoilla mentiin, rannalla, lasten huomiointi ja kuvat!

Kommentit

Joo hei! Kiitos! ? eipäs teekään nyt yhtään mieli lähteä reissuun 😉 Ihanaa ☺️

Loistava valinta. Lomailtiin kyseisessä paikassa ja hotellissa perheen kesken 2-vuotta sitten. Hotelli alue on niin iso ja lapsi ystävällinen ettei tee mieli poistua ollenkaan alueelta. Keskustan iso ostoskeskus on aika lähellä ja sinne pääsee n 10 minuutissa taxilla. (Ja tuollahan taxi matkat ovat käytännössä ilmaisia) hotellilla monta hyvää ravintolaa, jossa voi illallistaa lasten kanssa, sillä joka paikassa kivat lasten listat. Aamupala ihan täysi 10. Ainoa huono puoli että matka lentokentältä hotellille kesti kauan. Onneksi isovanhemmat oli tästä tietoisia ja olivat tilanneet auton ja kuljettajan valmiiksi kentälle niin matka taittui näppärästi tavaroiden ja pienen lapsen kanssa. Mukavaa lomaa!

Meillä tarkoituksena buukata hotellin kautta kans taksi etukäteen! 🙂 Siellä ei tosiaan noi taksit maksa mitään verrattuna siihen mitä ollaan totuttu kotiSuomessa maksamaan! 🙂 Kiitoksia suuresti, ihana loma varmasti tulossa!<3

voi vitsi, me myös talvella lähdössä Dubaihin. Tätäkin hotellia katsottiin! ei meinaa malttaa odottaa 🙂 Koskas teillä on lähtö?

Mennään maaliskuun alussa! 🙂

Voi apua, nyt tekee mieli lähteä takaisin Dubaihin! Onneks aamulla starttaa lento Berliiniin niin saa vähän matkakuumetta purettua 😀

hah, hyvää lomaa siis! 🙂

Moikka! Oon koittanu etsiskellä siitä teidän vanhasta talosta postauksia kun pidin sen sisustuksesta niin paljon! Tuntuu etten löydä siitä oikein enää niitä postauksia. 🙁 Ovatko kaikki postaukset poistettu siitä vanhasta talostanne? Se oli aivan ihana ja niin on myös nykyinenkin!

Olen huomannut saman, esim. olisiko ollut loppuvuodesta 2013 kun on useita postauksia otsikoitu vain ns. koodein eikä sillä ole mitään sisältöä? Olen näitä kaipaillut luettavaksi raskaus- ja joulufiilistely-postausten vuoksi 🙂 toivottavasti tulisivat vielä näkyviksi!

Me oltiin tuolla RAK:kissa viime talvena. Rauhallinen paikka, täydellinen löhölomaan ja kyllä sieltä tekemistäkin löytyy 🙂 Ostoskeskukset ovat sieläkin lasten leikkiparatiiseja ja tuolta löytyy mm. iso vesipuisto.

Ai että, kuulostaa ihanalta<3

Jotain sekavuutta on munkin mielestä monessa noissa vanhoissa postauksissa. Olisivatko siirrossa tänne Annalle kärsineet jotenkin? Onko mahdollisuutta korjata niitä?

Okei, en olekaan tutustunut tohon arkistoon sen enempää. Kurkkaan!:)

Olen ollut tuossa samassa hotellissa ja tosiaan lapsiperheelle nappi valinta! RAK on rauhallinen kylä eikä siellä ole kuin muutama kauppa, mutta eipä tuolta hotellialueelta tarvitse välttämättä poistua kertaakaan. Dubaihin hurauttaa nopeasti taksilla, jos on liian rauhallista teidän makuun.

Eiku rauhallista nimenomaan halutaan. Mä olen ollut Dubain ytimessä muutaman kerran ja nyt kaivattiin jotain oikein rentouttavaa mutta niin että ollaan kuitenkin lähellä shoppailumahdollisuuksia kun kyllä niitäkin varmaan ainakin kerran tulee katsottua! 🙂

Kuinka pitkän loman varasitte? 🙂
Ihanaa syksyä!

Viikon verran ollaan matkassa! 🙂

Hauskaa, samaan paikkaan ollaan menossa ja samaan hotelliin vieläpä! Olispa jo loma! 😀

hehe, milloin olette menossa? 🙂

Meillä myös Dubai joululoman kohteena, Hilton hotelli, mutta eri Hilton 🙂
Se aurinko ja valo tulee just oikeaan aikaan piristämään talven pimeyttä.

Ihan totta! me lähdetään matkaan vasta maaliskuun alussa mutta jouluksi saadaan perhettä tänne Englannista joten paljon ihania juttuja tulossa! 🙂

Moikka!
Olen ollut perheen kanssa samassa hotellissa noin kolme vuotta sitten joulun aikaan. Lapset silloin 1v ja 3v. Ihan loistava valinta, jos kaipaa rauhallista menoa. Paljon uima-altaita, paljon tilaa ja upea hiekkaranta. Hotelli oli kaikinpuolin ihana, voisin mennä uudestaan koska tahansa. Paljon oli Dubailaisia lomailijoita. Ihmiset tulivat hotellilla juttelemaan niin henkilökunta kuin vieraat johtuen ehkä ihastuksesta/kiinnostuksesta lapsiimme. Meillä oli täysihoito ja ei siinäkään muistaakseni moittimista. Hotellilta oli lyhyt taksimatka ostoskeskukseen, jossa kävimme. Siellä oli muistaakseni Steve Madden, Aldo, Next, H&M ja paljon kosmetiikka/meikki liikkeitä. Ja iso supermarket, minkä nimeä on muista, mistä haimme vaippoja ja jotain soseita. Tottakai voi olla jo vaihtunut osa, kun matkasta on jo aikaa. Ihanaa matkaa! Mielestäni RAK ja kyseinen hotelli on turvallinen ja helppo matkakohde pienen lapsen kanssa matkustaessa, pystyy itsekin rentoumaan. Ainakin näin me koimme.

Me ollaan kans lähdössä lapsiperheenä Dubaihin maaliskuussa. Hotelli otettiin tosin dubain puolelta, samoilla ehdoilla mentiin, rannalla, lasten huomiointi ja kuvat!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *