Arki

Talvirieha

25.1.2016 Teksti:

Tyttö ei lämmennyt pulkalle kovinkaan nopeasti – mutta nyt siinä pitäisi saada istua joka ikinen päivä. Mitä lujempaa mennään, sen parempi. Kehenköhän lie tullut kun mä olen oikea jänishousu..
Tämä pulkka on viime vuonna ostettu ja nyt olis toiveena hankkia sellainen mihin me mahdutaan mukaan. Voitais käydä laskemassa vähän isompiakin mäkiä!<3
P1170880-2P1170868-2
P1170808-2
Tyttö hymyili kuvissa kuin naantalin aurinko, mikään ei olekaan parempaa kuin nähdä lapsensa iloisena ja onnellisena. Tässä suhteessa olisikin aikuisilla opittavaa – oppia lapsen tavoin iloitsemaan tällaisista arkisista hetkistä. Jos minä mietin lapsuuttani, olivat ne hyvin yksinkertaiset jutut sitä parhautta: pyörien kaivaminen varastosta talven jälkeen ja ensipolkaisut, mökillä vietetyt uinnintäyteiset viikonloput, kouluun palaaminen kesäloman jälkeen, leipominen mummon kanssa jne. Aivan mahtavia muistoja!
Sinun arkesi on lapsesi lapsuus – sanonta pitääkin paikkansa ja palaankin siihen aina välillä omissa ajatuksissani. Ei sitä tietenkään koko ajan tarvitse olla keksimässä uusia juttuja, mutta luulenkin että tärkeintä on se, että tekee yhdessä jotain. Leikkii piilosta, tekee palapelejä, piirtää, käy ulkona, tyhjentää ruokakassin pienen avustajan kanssa, tekee ruokaa yhdessä ja niin edelleen..
Mikä on teidän lempipuuhanne perheenä?

Lue myös

Suosittelemme