Xenia's day

Tämän hetken suosikit

Teksti: Xenia

P3290703

laukku: Fendi (tämä) / aurinkolasit: Ray Ban (nämä)

Pääsiäinen tuli ja meni ja täällä eletään kyllä melko yltäkylläisessä fiiliksessä. Joka päivälle oli jotain juhlia ja ruokailuja ja napa pääsi paukkumaan lähes päivittäin. Nyt tekee hyvää päästä takaisin arkeen ja normaaleihin ruokiin, oma vatsani kun ei tosiaan tykkää monesta ruoka-aineesta, joita kuitenkin hyvin usein juuri juhlatilanteissa sit kuitenkin syön.

Juhlia on muuten tässä lisääkin. Tyttäremme täyttää pian 4 vuotta ja saadaan nyt tulevaksi pidennetyksi viikonlopuksi Englannin perhettä kylään. Juuri tuossa sovin serkkuani lastenvahdiksi, että päästään joku ilta syömään ihan aikuisten kesken ja sen lisäksi luvassa on varmaan ainakin pientä visiittiä Helsinkiin ja varmasti myös Porvoon vanhaan kaupunkiin.

Tänä aamuna saatiin herätä aivan upeaan päivään, mutta pakko myöntää, että nämä maisemat olisivat miellyttäneet vielä enemmän tuossa joskus pari kuukautta sitten. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että lämpöasteet sen kun kohoaa, joten eiköhän se kevät sieltä tule aika pikavauhtia nyt. En kyllä muista toista näin myöhäistä takatalvea, vai onko se vaan niin, että aika kultaa muistot?

Me muuten sovittiin nyt ystäväni kanssa, että mä lähden heidän mukaansa jumppiin. Tässä ei ole nimittäin tullut käytyä salilla 1.5 vuoteen ja kaipailen nyt jotain liikuntaa. Olen ollut sikäli onnekas, että olen palautunut kohtuu hyvin raskauksista siinä mielessä, että ollut hyvä olla, mutta kyllä tuo keskivartalo ja alaselkä kaipaisivat hieman enemmän huolenpitoa. Niinpä tavoitteena olisi aloitella sellaista 1-2 kertaa viikossa jumppailua, eli hyvin maltillisesti, mutta kuitenkin niin, että sekä pääkoppa, että kroppa kiittäisivät! Can’t wait!

Niin ja sit tähän postauksen pääasiaan, nimittäin mun tämän hetken ehdottomiin suosikkeihin. Noihin Ray Banin klassikkoaurikolaseihin sinisillä linsseillä ja tuohon mun kauniiseen laukkuun. En malta odottaa, että  saan vetää näiden kaveriksi valkoiset farkut ja Toms-kengät, se on nimittäin takuuvarma meikäläisen kesäasu! 30SAVE koodilla saatte muuten Sunglasses-shopilla toisen parin 30%:n alennuksella, muistakaa siis hyödyntää jos on aurinkolasit hakusessa! 🙂

Ihanaa alkavaa viikkoa. Tai hetkinen, tiistaissahan tässä jo ollaan. Mä lähden pian yhteen valokuvaukseen, kivaa! 🙂

X