Xenia's day

Tämän talven suosikkitakit

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia linkkejä.

Tässä vaiheessa raskautta on jo aika selvää, että takit alkavat käydä pieniksi, mutta näitä takkeja käytän yhä edelleen ja tarvittaessa auki esimerkiksi neuleen ja huivin avulla. Lisäksi multa löytyy yksi takki pari kokoa isompana, joka on sit loistava jos tarvitsee käydä lenkillä yms. Uskon sen avulla selviäväni loppuraskauden ja jätetään se sit ystäväpiirin raskaustakiksi.

Itseasiassa tässä onkin harrastettu hyvin aktiivisesti puolin ja toisin lainailua ja mullakin on nyt ystäväni äitiysvaatteita lainassa kunnes ne sit menevät takaisin ystävälleni tai kenties jollekin toiselle, you never know. Etenkin äitiysvaatteiden ja lastentarvikkeiden suhteen lainailu on mielestäni järkevää. Otetaan esimerkiksi meidän kehto, johon vauva mahtuu nukkumaan noin 4-6kk. Paras ystäväni sai pikkuisen vauvansa juuri tuon verran ennen meidän laskettua aikaa, eli se saa hyvää käyttöä heiltä ja saan sen juuri sopivasti takaisin kun meille tulee sille tarvetta. Lastentarvikkeet tuppaavat olemaan aika kalliita suhteutettuna niiden käyttöikään, joten mielestäni tällainen järjestely on vain kaikin puolin järkevää – ja toki myös ekologisempaa.

Takeista sen verran, että nuo beiget takit ovat itseasiassa jo 2 ja 3 vuotta vanhoja, mutta yritin löytää teille vastaavia kauppojen tämän hetkisestä valikoimasta.

PA100161

Vihreä takki löytyy täältä

Huomenna alkaakin sit päiväkoti ja mä olen kyllä niin ready nyt että. Tämä joululoma on kyllä ollut aika toimelias ja on tullut käytyä läpi kaikkia kaappeja ja laatikoita ja järjesteltyä paikkoja. Tänä aamuna saatiin viimeiset pistorasiatkin uuteen yläkerran huoneeseen, joten se on nyt täysin valmis tulevalle pienokaiselle. Aulaa saisi vähän vielä sisustaa valaisimin ja tauluin, mutta noin yleisesti ottaen kaikki on valmista! <3

Eilen kävinkin läpi oman vaatekaappini, joka tuppaa menemään aina karmeaan tilaan parin kuukauden aikana. Kokeilin vaatteita ja yritin samalla miettiä, mitkä toimivat myös kuukauden päässä siintävän lomamme aikana. Yllättävän moni mekkoni olikin A-linjainen, joten aika hyvin selvittiin. Näemmä siis joudun ainoastaan uikkariostoksille. 😀 Lapsillakin on kaikki valmiina edelliseltä kesältä lukuun ottamatta kenkiä, mutta Crocsit ja kevään lenkkarit tilasin nyt jo alesta etukäteen about puoleen hintaan. One happy saver täällä. Rakastan sitä kun löydän tarpeellisia asioita edullisemmin!

PA100090

Musta takki löytyy täältä

Tälle päivälle meillä ei olekaan muita suunnitelmia kuin puunata loputkin nurkat siistiksi ja lisäksi lähden ystäväni kanssa kävelylle. Olen taas käyttänyt Fitbitiä reilun viikon verran ja pyrin siihen, että se 10.000 askelta per päivä tulisi lähes aina täyteen. Mielenkiintoista on ollut seurata myös unirytmiä, jossa mulla on kyllä parantamisen varaa. Tänään aionkin mennä sänkyyn klo 10 ja pistää herätyksen 6.30 niin saisin ainakin sen 7,5h unta palloon. Sen verran tulee käytyä öisin vessassa, että hereillä ololta ei vältytä, joka toki usein sit korreloi myös vähemmän syvän unen kanssa.

Mietin tuossa jo hetken aikaa Apple watchin hankintaa kun niitä saisi aika tyylikkään näköisinäkin. Etenkin sellainen metalliketjuinen versio on todella tyylikäs myös siistimpien vaatteiden kaverina. Onko teistä jollain sellaista? Voitteko ylipäänsä suositella Apple Watchia?

P9270024

Vastaava beige takki löytyy täältä

Jestas, että olikin muuten mielenkiintoista mennä katsomaan kuvia taaksepäin. Muistan nimittäin näitä ylläolevia kuvia ottaessa nostelleeni farkkujen todella kiristävää vyötärönauhaa. Nyt saa kyllä sanoa heipat korkeavyötöröisille farkuille seuraavaksi puoleksi vuodeksi. 😀 Sen jälkeen en sit taas muuta käytäkään.

PB150007

Vastaava kamelinruskea takki löytyy täältä

Olen myös käytännössä katsoen elänyt näissä Timberlandin bootseissa koko syksyn ja alkutalven. Nämähän multa löytyy myös ruskeana, jotka ostin ehkä 3-4 vuotta sitten ja löysin nyt nämä viime vuonna hyvästä alesta ja ei kyllä ole mennyt hukkaan. Jos teillä on etsinnässä mukavat, lämpimät ja tyylikkäät kengät, Timberlandin Authentic Teddyt ovat maailman parhaat – jos minulta siis kysytään! 🙂

Nyt mä laitan vähän sävyttävää päivävoidetta ja alan sit tekemään lounasta ennen kuin lähden ystäväni kanssa lenkille. Ihanaa loppiaista teille kaikille. Palataan huomenna arjen merkeissä taas!<3

 

X