Xenia's day

Tän viikon lempparit

Teksti: Anna.fi
Tsekkasin Nellyn tän viikon lempparit ja tässäpä niitä.  🙂

Peplum helmaa sekä beessinä (löytyy täältä) ja mustana (löytyy täältä).

Innostuin tuosta kynähame ja peplumtoppi yhdistelmästä aivan älyttömästi! Tuo khakinvihreä toppi (löytyy täältä) lähti tilaukseen, aivan mielettömän värinen! :)Mustan topin löydät puolestaan täältä.

En ole koskaan ollut mikään suuri pallokuosifani, mutta jotenkin tässä mekossa se iskee muhun todella lujaa. Valkoinen olisi todella raikas ja malliltaan todella nätti! Mallista puheen ollen, on aika selvää, kuka on Nellyn käytetyin malli, katsokaa nyt näitä kaikkia kuvia! :)Valkoinen täältä ja musta täältä.

Sininen mekko (löytyypi täältä) on mun silmään aivan ihastuttava. Olkapääröyhelöt tuo tyttömäisyyttä, mutta silti linja on todella klassinen! 🙂

Mä olen (jämäköiden) bandeau mekkojen fani ja tässä on sitä jotain. Onko se tuo väri, vaiko malli, vaikea sanoa, mutta silti, tämä on upea! Rare Londonin mekon löydätte täältä.

Tässä Elise Ryanin mekossa ihastuin väriyhdistelmään. Minttuinen turkoosi ja beige sopivat niin hyvin yhteen, että ei mitään rajaa!

Kukkasia ja hieman pidempää helmaa löytyy tästä John Zackin mekosta. Tämä malliltaan hyvin simppeli mekko sopisi kesäjuhliin kuin nenä päähän!

Tästä tulikin mieleen, että mä tartten mekon hääjuhliin! Elokuun aluksi on kutsu käynyt hääjuhliin ja nyt on pieni tenkapoo puvun suhteen! Asiaa helpottaisi se, että tietäisin edes jotain kriteereitä mekolle, mutta mun pää lyö tyhjää. Haluaisin kuitenkin satsata sellaiseen, joka käy tarvittaessa toisissakin hienoissa juhlissa, joten mekon olisi hyvä olla melko klassinen ja vaikka sitten asusteilla muutettavissa. 🙂

Nojoo, sitä pitää miettiä tosissaan! 🙂 Mutta, mikäs oli teidän lemppari?

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X