xenia's day

Tänä päivänä..

Teksti: Anna.fi

…olen yrittänyt ja yrittänyt, mutta en ole saanut aikaiseksi lukea. Aina kun aloitan, huomaan yhtäkkiä taas tuijottavani samaa kohtaa. Stressi pukkaa päälle, kun yritän samalla saada hoidettua yhden äikän osa-alueen, ja siihen pitäisi tehdä vähän kaikkea.. Sen verran ahkera kuitenkin olin, että sain kun sainkin vietyä kirjastosta lähes viimeiset tenttikirjat toukokuun viimeisen päivän Eurooppaoikeuden tenttiä varten..

Nyt huom kaikki pääsykoelukijat. Löytyykö halukkaita menemään mun puolesta tenttiin?? Te osaatte nää hommat siinä vaiheessa aika paljon tarkemmin, joten apu kelpaa.. 😀 Joopa joo.. Käväisin myös aurinkoisella lenkillä, ja ensimmäistä kertaa tuli oikein hiki, kun aurinko lämmitti niin paljon..Kyllä sitä näköjään osaa arvostaa pieniäkin asioita kun ollaan kuitenkin eletty pitkä, karu talvi..Mutta asiaan, eli tässä lenkin lukemia..

Nyt olen muuten ihan romuna. Lihakset on ihan jumissa, kun olen treenannut pari päivää kotona normaalia tehokkaammin ja käynyt lenkillä samoina päivinä..Tässä pari väriltään ihanaa välipalaa tältä päivältä..

Tota all time favorite sekoitusta en olekaan syönyt vähään aikaan, mutta en kyllä ymmärrä miksi. On nimittäin niin hyvää! Tuossa siis jugua, omppu, leseitä ja siemeniä ja vähän hunajaa ja kanelia, namskis! 🙂 Ja sit tietty kerta kesää kohti mennään..

Makeat porkkanat, jotka auttaa ihon ruskettumisessa ja ovat oiva kuidun ja vitamiinien lähde. Näitä popsin päivittäin muutaman ruokalujen välissä.. 🙂 Pitääpä vielä vinkata teille, jotka kärsitte talven jäljiltä kuivasta, kiristävästä ihosta! Löysin meinaan uudestaan tätä tuotetta, jonka valmistuksen luulin jo loppuneen. Tällä kombolla saadaan iho taas hehkeäksi..

Ensin kuoritaan kasvot ja sitten kosteuttava kasvonaamio vaikuttamaan. Itse annan sen imeytyä tunninkin verran, ja pyyhin vasta sit loput pois. Välillä myös yritän edistää tuon imeytymistä hieromalla sitä kevyesti sormenpäillä kasvoihin. Itse olen tehnyt tämän aina kerran viikossa sunnuntai iltaisin ja iho kiittää.. 🙂 Miten teidän päivänne on sujunut? 🙂

Lue myös

X