elämä

Tänään olen kiitollinen

2.11.2018 Teksti: Xenia
 • Perheestä. Ollut hyvin tavanomainen viikko, mutta jestas, että mä rakastan heitä.
 • Pienestä tytöstä, joka suojatietä ylittäessään vilkutteli todella näyttävästi ison hymyn kera ensin vastaantulevien kaistalla olevalle autolle ja sitten minulle. Tuli tippa linssiin tästä ilosta, mitä hän jakoi tuolla tihkusateen keskellä.
 • Siitä, että mulla oli tomaattikeittoa jäljellä ja lounasta ei tarvinnut erikseen tehdä.
 • Siitä, että löysin ihania joulukoristeita ja yhtä kamppista kuvaillessa otin niitä esiin. Heh. Mä olen oikeasti painajainen ja tiedän sen. Mut joulu lähenee. Parhaan, yhtä jouluhullun ystäväni sanoin: ”kuinka masentavaa, että kahden kuukauden päästä joulu on jo ohi”
 • Siitä, että meidän autotalli on lähes valmis ja sinne voi parkkeerata. Ei tartte miettiä lumen pyyhkimistä tai jäiden skrabaamista. JES.
 • Ystävistä. Olen nähnyt ystäviäni jopa kahdesti lounaalla tämän viikon aikana. Parasta.
 • Siitä, että meillä on mahdollisuudet niin moniin ylellisyyksiin, joita ei sellaisiksi välttämättä edes miellä. Istun lämpimässä kodissa, sain juuri ruokaa vatsan täytteeksi. Pesukone pesee taustalla pyykkiä ja kuivausrumpu kuivattaa sitä. Elämä olisi aika tylsää jos näistä pienistä asioista ei iloitsisi, sillä loppupeleissä ne isommat extrat eivät tapahdu kovinkaan usein.
 • Mulla on mahtavia töitä ja mahdollisuus sitä myöten tuoda korteni kekoon meidän perheen elättämisessä. Olen usein sanonut sitä, että esimerkiksi laskujen maksu on mulle todella mieluista puuhaa, sillä vaikka siinä huomaakin rahanmenon, on jotenkin todella tyydyttävää olla itsenäinen. Vaikka haluan säästää eläkeikää varten eri tavoin, raha on silti vain rahaa. Se raha tilillä ei tuo mitään, mutta laskujen maksaminen tuo, vaikka sitä onkin ehkä vaikea mieltää. Ilman sähkölaskun maksamista ei kokattaisi tai nautittaisi lämpimästä kodista, ilman vesilaskun maksua ei saataisi puhdasta vettä.
 • Siitä, että olen oppinut tuntemaan itseäni tämän vuoden aikana entistä enemmän. Elämä on yhtä oppimisen tietä, mutta on mahtava huomata se, ettei ole ihan yhtä eksyksissä kuin nuorempana.
 • Meidän perheillallisista. Jos jostain asiasta haluaisin tulevaisuudessa pitää kiinni, niin se on se, että syötäisiin yhdessä niin usein kuin mahdollista. Tällä hetkellä se on päivittäin kun lapsilla ei ole vielä juurikaan harrastuksia, mutta toivon, että pyrkisimme istumaan yhdessä alas myös tulevaisuudessa – edes muutamana päivänä viikossa.
 • Siitä, että jäin vahingossa vanhaan aikaan ja herään joka päivä kuudelta viimeistään. Tänään jo viideltä ja köllöttelin siinä sängyssä tunnin ennen kuin nousin ylös ja laittauduin ja laitoin kaiken valmiiksi ennen lasten heräämistä.
 • Siitä, että lapset syövät mun tekemää aamupalaa aina niin ahneesti. Mikään ei tee minua yhtä iloiseksi kuin hyväruokahaluinen lapsi!<3
 • Tästä musiikista joka soi taustalla. Klassinen musiikki sopi tähän päivään paremmin kuin mikään. Siinä ohessa poltan kynttilöitä ja juon kahvia. Luoja et rakastan tätä työtäni, vaikka välillä kaipaisinkin sitä, että toimisto ei olisi kotona. Ehkä jonain päivänä!:)
 • On jotenkin tosi lämmin olo tänään. Henkisellä puolella siis.

Ihanaa alkavaa viikonloppua teille kaikille!<3

Xenia

Instagram

 • Sain täydentää aurinkolasivalikoimaani yhteistyökumppanini @sunglassesshop valikoimalla ja päädyin Dolce & Gabbana DG4304 mallin lisäksi tuttuakin tutumpaan klassikkoon eli Ray Banin Aviator malliin klassisessa ruskeassa sävyssä ja polarisoivalla linssillä! Itseasiassa nämä on hyvin lähellä niitä, jotka menetin Kap Verden aaltoihin!🤣 Kevätaurinko alkaakin jo paistaa, joten jos olette hankkimassa aurinkolaseja, saatte 20%:n alennuksen jo valmiiksi edullisista hinnoista koodilla XENIA20 31.3 asti. Koodi ei toimi Guccin, Maui Jimin, Tom Fordin eikä Victoria Beckhamin aurinkolaseihin. Laitan vielä stooreihin suorat linkit näihin molempiin. Kummasta te tykkäätte enemmän, Dolce & Gabbanan vai Ray Banin laseista?😎 #kaupallinenyhteistyö #sunglassesshop #dolceandgabbana #rayban #raybanaviator

xeniasday

Kommentit (6)

Tekee kyllä hyvää välillä pysähtyä miettimään, että mistä kaikesta saakaan olla kiitollinen😊
Te kun olette siirtyneet kasvisruokaan, niin haluaisitko kirjoittaa postauksen missä olisi teidän lemppari kasvisruokia, vaikka ohjeitakin? 😊 Mitä lapset tykkää syödä ja suunnitteletteko aina etukäteen viikon ruuat?
Kiitos jos viitsit vastata 😊

Tulipa hyvä fiiilis tästä itellenkin..! <3

Ihanaa! Tulee joulu♥ 53 päivää…! Täällä yksi täydellinen jouluhullu♥ kohta saa jo tontut kaivaa esiin 😀 ja munkin mielestä toi laskujen maksaminen on jotenkin terapeuttista. Siinä näkee kuinka itse pystyy elättämään itsensä ja maksaa omaa asuntolainaa. Toki mullakin on yleensä ”tili tuli ja tili meni” mut sainpahan maksettua puhelinlaskun mitä ilman tätäkään en kirjoittaisi 😀 monesti sitä ajattelee itsestäänselvyytenä just puhelimen käyttöäkin mutta kyllähän me melkein kaikesta maksetaan ja tehdään omalla valitsemallaan alalla töitä elämisen eteen 🙂 musta se on hienoa että tähän pystytään. Liikaa aina miettii niitä negatiivisia ajatuksia 😀 nyt näin joulun aikaan pitää olla kiitollinen 😂😜

Täälläkin ollaan jo jouluinnoissa, suunnittelen illalla käpertyväni sohvannurkkaan glögimuki kädessä kynttilät palaen 😉 Mistä nuo etualan koristeet asetelmassasi on peräisin, lähinnä siis vaaleanpunasävyinen pallo ja kukanmuotoinen tuikkukuppi? 🙂

Ihana hyvän mielen postaus! 🙂 tänään mä olen kiitollinen siitä, että flunssa selättyi levolla, lapset nukkuvat pitkät päikkärit (=mäkin saan levätä) , mies tuleee kohta töistä ja tuo mulle turkinpippureita, tänään laitetaan hyvää ruokaa ja siivotaan koti ja sit hyggeillään. Joko saa laittaa tähden ikkunaan? 🙂

Kiitollisuus on niin tärkeää arjessa. Monesti sitä, varsinkin some aikana, tuntuu että koko ajan pitäisi olla enemmän Jotain, joko hienompia vaatteita, eksoottisempia matkakohteita, parempi työ tai elää enemmän hetkessä. Mutta se onni ja kiitollisuus omalla kohdalla tulee just tosta itsensä tuntemisesta ja arkisista asioista, kiireetön aamukahvi viikonloppuisin, raikas ilma aamulenkillä, tv:n katselu sohvalla puolison kanssa esimerkiksi on mulle niitä asioita, joista saan elämääni mielekkyyttä. Vaikka elämässä on ollut surua viime vuosina, niin olen tyytyväinen siihen, että vaikeudet on opettanut arvostamaan arjen pieniä iloja. Tykkään blogista just tän takia, tästä tulee hyvä mieli 🙂

Tekee kyllä hyvää välillä pysähtyä miettimään, että mistä kaikesta saakaan olla kiitollinen😊
Te kun olette siirtyneet kasvisruokaan, niin haluaisitko kirjoittaa postauksen missä olisi teidän lemppari kasvisruokia, vaikka ohjeitakin? 😊 Mitä lapset tykkää syödä ja suunnitteletteko aina etukäteen viikon ruuat?
Kiitos jos viitsit vastata 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *