Xenia's day

Taulukollaasi ystävälle

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Muistatte varmaan kuinka juuri vastikään somistin meidän työhuonetta Desenion julisteilla, joita meiltä löytyy myös monista muista kodintiloista? Nyt lähdimme kuitenkin hieman erilaiseen suuntaan ideoinnin suhteen ja päädyimme toteuttamaan pienen muutoksen ystäväni luona. Tämä osoittautuikin paljon hauskemmaksi kuin arvata saattoi.

Kysyin ensin ystävältäni kuvia tyhjistä seinistä ja sain muutaman kuvan. Kysyin samalla hänen toiveistaan julisteiden suhteen ja sitten töihin. Sommitelin muutaman erilaisen kollaasin ja parin eri vaihtoehdon jälkeen mentiin tilausvaiheeseen. Viime viikosta sit lyötiin pari kärpästä iskulla kun söimme yhdessä ja laitoimme samalla kollaasit valmiiksi. Lopputulos oli mielettömän kiva ei vai minun, mutta myös ystäväni ja tämän miehen mielestä.

Alla kuvat tyhjistä seinistä..

96d2076b-30c9-4b1b-97b5-8bec7c659cb2
85cd9b6e-f272-415b-a439-881fedb2564a

Kuten kuvastakin näkee, ystävieni koti on upea ja siellä on paljon puuta ja mustaa vastaavasti pieninä yksityiskohtina. Toimme kehyksiin sekä puuta, että mustaa, jotta kokonaisuus olisi ennalta-arvaamaton ja pyrin myös sommittelun suhteen siihen, että kokonaisuus olisi huolettoman huoliteltu.

P2120864

Makuuhuoneen seinälle päätyivät seuraavat julisteet:

P2120851

Portaikkoon valitsimme puolestaan, vasemmalta oikealle lueteltuna:

Mielettömän hauskaa sommitella taulukollaaseja jollekin muulle kuin itselle ja pakko myös sanoa, että ne tekevät kyllä todella paljon huoneen yleisilmeelle!

Nyt saatte koodilla xeniasday 25%:n alennuksen julisteista 19-28.2 välisenä aikana. Koodi ei koske handpicked/collaboration tai persoonallisia julisteita.

Mitäs te pidätte näistä seinistä? 🙂

Lue myös

X