Xenia's day

Tauluseinä ystäväni uuteen kotiin

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Meidän ystäväporukka taitaa olla siinä mielessä aika hassu, että lähes suuri osa on rakentanut tai rakentamassa taloa. Kaikki hullut ehkä kokoontuneet yhteen tai sit se on vain sattumaa, mutta mun mielestä on aivan mahtavaa kun pääsee vähintään jonkun toisen projektin kautta aina fiilaamaan uudenkarheaa kotia.

Paras ystäväni miehineen rakensi juuri talon ja he pääsivät muuttamaan sisään ihan vastikään. Ystävälläni on tyyli hallussa, mutta varovaisesti kysyin saisinko yhteistyössä Desenion kanssa sommitella heille yhden tauluseinän ja olin intopinkeänä kun vastaus oli kyllä. Mikään ei nimittäin ole yhtä hauskaa kuin sommitella ja laitella kotia.

P4060282

Heidän seinilleen päätyivät seuraavat taulut:

P4060257

Tuo tauluseinä onkin todella korkea ja ajatuksena olikin, että kokoelmaa voi halutessaan jatkaa ja lisäillä vaikka omia valokuvia mukaan jo siltä tuntuu. Sävyt ovat kuitenkin sen verran helpot, että niihin voi yhdistellä mitä tahansa, kuten esimerkiksi kauniiseen terracottaan ja khakinvihreään muiden maanläheisten sävyjen ohella. Viherkasvit ovatkin tässä olohuoneessa sit piste i:n päälle, pitääkin kysyä neuvoa ystävältäni niiden elossapitämisen suhteen. 😀

Taulujen somittelusta sen verra, että pidän siitä, että mukana on eri kokoisia ja sävyisiä kehyksiä. Mielestäni seinän ei myöskään tarvitse olla liian symmetrinen. Pidän siitä, että taulut ovat aika lähekkäin toisiaan, sellainen 5-10cm välissä on perfect mielestäni! Jos taulut ovat esimerkiksi selkeämmässä sommitelmassa haluaisin, että väli olisi aina sama, mutta tällaisessa runsaammassa kokoelmassa se ei ole niin justiinsa.

IMG_2476

Halusimme järkätä Desenion kanssa teille pienen kilpailun, johon voitte osallistua kommentoimalla postaukseen oman suosikkijulisteenne. Yksi teistä voittaa 100€:n lahjakortin Desenion nettikauppaan. Arvontaan osallistujan tulee asua Suomessa tai muussa EU-maassa, Norjassa, Sveitsissä, Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa ja tulee olla vähintään 15-vuotta täyttänyt.

Kilpailuaikaa on viikko eli 26.4 asti! 🙂 Paljon onnea!

 

Lue myös

X