Juuri palailtiin kotiin Tallinnasta ja käytiin sen jälkeen vielä täydentämässä jo täyttä jääkaappiamme ennen kuin päästiin rauhoittumaan joulun viettoon. Max haettiin samalla kotiin, ikävä ehtikin jo tulla vaikka tiedänkin että Maxilla on ollut enemmän kuin hyvät oltavat äitini luona, on varmasti saanut yllin kyllin huomiota ja ruokaa.

Ennen joulun viettoa kuitenkin hieman juttua huulimeikistä. En tiedä teistä, mutta mun mielestä on todella vaikea löytää juuri täydellistä ”nudea” huulenrajauskynää. Suurimmassa osassa kokeilemiani on sävy ollut joko liian harmaanruskea tai vaihtoehtoisesti liian punainen. Mulla on ollut etsinnässä huulenrajauskynä, joka olisi sävynsä puolesta lähes kuin huuleni, mutta ihan aavistuksen tummempi. Kiertelin taannoin kosmetiikkaosastolla ja valehtelematta testasin kämmenselkääni yli 20 eri sävyä. Vertasin kaikkia omaani (Lumenen 2, joka on kyllä hyvä, mutta ei ehkä se täydellisin sävy mun huulille) ja lopulta löysin täydellisen. Kokeilin vielä huulille ja se lähtikin saman tien mukaani kassalle!

PC150029 PC150118 PC150027

Kyseessä on Clarinsin Lipliner Pencil sävyssä nude beige (02). Todella helppo vaihtoehto jokapäiväiseen meikkiin jos tykkää kuitenkin rajata huulia. Mä en itseasiassa ennen aksanut edes käyttää huulenrajauskynää, mutta joskus vuosi sitten jäin koukkuun eikä enää ole paluuta. Huulimeikki jotenkin näyttää vaan huolitellummalta ja siistimmältä näin, omien huulteni kohdalla ainakin.

Kuvassa muuten muutama muu ikisuosikkini, joita käytän päivittäin. MAC:in Cremesheen Fanfare on kaunis pinkkiin taittava nude, joka sävynä sopii paremmin kasvoilleni kun ne ihan nudet vaihtoehdot. Guerlain Kiss Kiss huulipuna sävyssä beige booster 303 on MAC:iin verrattuna aavistuksen rusehtavampi, mutta mielestäni aivan täydellinen puna niinä päivinä kun haluan mahdollisimman neutraalia huulimeikkiä. Huulikiiltojen puolelta kaksi suosikkiani ovat NARS:in huulikiilto sävyssä Super Orgasm ja NYX:in huulikiilto sävyssä Creme Brulee BLG05.

Kuvissa mulla on siis huulenrajauskynän lisäksi Guerlainin kiss kiss ja päällä vähän Narsin huulikiiltoa, toimii mun mielestä todella kivasti! Täytyykin ensi kerrasta huulenrajauskynää metsästäessä kääntyä Clarinsin puoleen, hinta kun ei ollut laatuun nähden ollenkaan paha (15€), pysyvyys on loistava ja kuten sanottu, väri mitä parhain.

Miltä merkiltä te olette löytänee suosikki huulenrajauskynänne?

 

X