Mainos: Ellos
Mainos | Ellos Xenia's day

Täydellinen paitatakki

Teksti:
Ellos

Kaupallinen yhteistyö Ellos

Muistatteko vielä sen ajan kun ruutupaidat oli todella in ja niitä oli melkein kaikissa väreissä? Siitä on aikaa varmaan jo kymmenen vuotta ja vaikken moisia enää ihan samoissa määrin käytäkään, sydämessäni on erityinen paikka ruuduille – etenkin jos niissä on tiettyjä värejä kuten vihreää! Tämä kuvissa näkyvä Elloksen paitatakki on kerta kaikkiaan täydellinen. Se menee kivasti esimerkiksi neuleeseen yhdistettynä pienillä pakkasilla ja myös kevään koittaessa. Tätä paitatakkia löytyy myös ruskeana ja mustana jos ne värit ovat enemmän mieleen.

Jos tämä paitatakki tai joku muu tuote Ellokselta jää mieleenne, ottakaa talteen koodi 455406, jolla saatte 33%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta tuotteesta, brändit mukaan lukien ja lisäksi 5%:n lisäalen aletuotteista. Koodi on voimassa koko tammikuun ajan.

_DSC5151 _DSC5158

Ihastuin myös tähän pörröiseen liiviin, joka menee nyt talvella välikerroksena ja keväämmällä myös ulkona esim neuleen päällä. Tämä tulee näyttämään kivalta myös isomman mahan kanssa!<3 Pörröliiviä löytyy myös mustana, mutta itse päädyin valkoiseen koska käytän niin paljon mustaa, että kaipasin jotain raikasta siihen rinnalle.

_DSC5189 _DSC5214

Tässä vielä muutama muu uutuus, joihin kiinnitin huomiota. Harmaata pidempää paitatakkia löytyy jopa neljässä eri sävyssä ja tuota ihanaa hupparia ja housuja peräti kuudessa eri sävyssä. Tuo neulemekko on myös mielettömän kiva. Sen kaula-aukko ja kaulukset tekevät siitä ryhdikkään, mutta näkisin sen silti myös lenkkareiden kaverina kevään saapuessa!<3

ellos-2

Eli muistutuksena vielä koodi 455406, jolla saatte 33%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta tuotteesta, brändit mukaan lukien ja lisäksi 5%:n lisäalen aletuotteista. Koodi on voimassa koko tammikuun ajan. Kaikki Elloksen naisten uutuudet löydätte täältä!

X