Mainos: Semper
Mainos | Semper Xenia's day

Täyttävä ja terveellinen välipala

Teksti:
Semper

Kaupallinen yhteistyö Semper

Lasten kanssa välipalat ovat se yksi ateria, joka aiheuttaa eniten harmaita hiuksia. En ole nimittäin varmaan ainut äiti, jolta tullaan pyytämään ”jotain pientä” ruokien välillä vähintään pari kertaa päivässä.

Meillä on ollut erilaiset Semperin soseet ja puurot käytössä jo ikuisuuden – aina pitää olla tietyt maut varastossa, mutta nyt olen alkanut käyttää Semperin puuroja myös välipaloina – ne tuntuvat pitävän nälkää aavistuksen tavallista sosetta pidempään ja ovat kotona syödyn koulun ja päiväkodin jälkeisen välipalan lisäksi niin käteviä esimerkiksi eväsretkellä, aamiaisella, iltapalalla ja aina kun se nälkä pääsee yllättämään. Allekirjoittaneelle nämä ovat olleet myös tuttu juttu etenkin raskausaikana – nälän yllättäessä heikotus saattoi tulla nopeasti ja söin parikin kertaa näitä kaupan kassalla pikaisena välipalana, että jaksan hoitaa ruokaostokset loppuun ja odottaa ruokaan asti. Nämä siis todella toimivat ihan ikään katsomatta (toki minimi-ikäraja huomioiden), ihan vauvasta isompiin lapsiin ja aikuisiin.

_DSC9890 _DSC9847

Puuroille muuten pakko antaa maininta myös siitä, että ne eivät sotke ihan yhtä helposti – tämä on positiivinen asia etenkin jos nälkä yllättää autossa. Ja voin kertoa, että sitä liiallista nälkää vasten kannattaa taistella etenkin pahimmassa uhmaiässä olevan taaperon kanssa, jonka mieliala kulkee käsi kädessä sen kanssa miten tyhjä vatsa on. Kehen lie tullut..

_DSC9885 _DSC9990

Semperin puurot ovat todella herkullisia ja makuja löytyy ihan varmasti jokaiselle oma suosikkinsa. Mansikka-banaani-mustikka taitaa olla meidän perheessä se ultimaattinen suosikki, mutta eivät muutkaan maut jää syömättä – päinvastoin tuntuu, että kannan näitä kaupasta kotiin koko ajan. Pakko muuten mainita myös se, että Semperin puurot ovat myös ravitsemuksellisesti erinomainen valinta – niissä on maissi- ja kaurajauhoja sekä kaurahiutaleita ja lisäksi niihin on lisätty tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita kuten kalsiumia, rautaa ja sinkkiä ja myös rapsiöljyä, josta lapsi saa hyvänlaatuista rasvaa. Nämä ovat myös maidottomia, joten erinomainen valinta silloinkin jos maito ei sovi.

Onko teillä siellä pieniä, joilla on aina nälkä? 😀 Oletteko te kokeilleet puuroa hedelmäsoseen sijaan välipalana? kommentoimalla osallistutte kolmen Semper tuotepaketin arvontaan. Tuotepaketin arvo on noin 36 euroa ja se sisältää erimakuisia Semper puuroja. EDIT. ARVONTA PÄÄTTYNYT

X