Xenia's day

Tekonahkaa ja untuvaa

Teksti: Xenia

Tervehdys kaikille. Miten ihana ilma meitä tänään hellikään. Jotenkin lähes naurattaa kun eilen kärsittiin Jannin kanssa huonosta valosta. Tai no. Eipä se nyt kauheasti parempaan suuntaan ole menossa, mutta toki esimerkiksi aurinkoinen joulukuun päivä on valoisampi kuin eilinen myrsky.

Mä istun jälleen kotitoimistolla kun oli sellaisia hommia, jotka oli täältä käsin helpompi tehdä ja ajattelin vetäistä tuossa neljää ennen vielä lenkin niin tulee liikuttuakin. Jotenkin nyt pimeämmällä ei innosta lähteä enää lasten nukkumaamenon jälkeen mihinkään, vaan haluaa keskittyä esimerkiksi Masterchef Australian maailmaan. Siinä muute ohjelma, jota ei voi katsoa ilman jotain ruokaa. Eilen tehtiin iltapalaa ja syötiin tuossa sohvalla ja kun jaksossa päästiin maistelukohtaan olisin voinut syödä pari iltapalaa lisää. 😀 No, jos ei muuta, niin tuleepahan harjoitettua itsehillintää, joka todella kaipaa aina välillä pientä treeniä.

PA100103

Tänään aamusta kävin pikaisesti hakemassa muutaman hius- ja vartalotuotteen kun huomasin, että Sokoksella oli kaikki -40%:n alessa. Sieltä löytyi myös muutama ihana Organic Shopin vartalovoide puoleen hintaan. Kuten olen aiemminkin maininnut, mulla menee ihovoiteita purkkitolkulla, sillä rasvaan kropan joka päivä. Niitä onkin siis hyvä olla sekä yläkerran, että alakerran kylppärissä. Sama juttu muuten shampoon suhteen. Joskus me saunotaan ja joskus kylvetään ja mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huomata kesken suihkun, että siellä ei ole shampoota. Tämänkin olen ratkaissut tuplatyyliin.

PA100090PA100106

Näissäkin kuvissa muuten nuo edellisessä postauksessa nähdyt Spanxin tekonahkaleggingsit, joihin törmäsin alunperin jonkun ulkomaisen bloggaajan päällä. Nämä ovat aivan sairaan mukavat, täysin läpinäkymättömät ja niin imartelevat, ettei mitään rajaa. Toki hinta on tekonahkaleggareiksi hieman tyyriimpi, mutta toisaalta mä olen kokeillut muutamia, eivätkä mitkään istu samoin kuin nämä. Lisäksi näiden pinta ei ole varsinaisesti ”kiiltävä”, vaan nimenomaan leather look, joka on istuu mun makuuni paremmin! 🙂

PA100085

neule: Pura Finland

leggingsit: Spanx (nämä)

untuvatakki: Chiara Forthi (tämä)

kengät: Nike

laukku: Fendi

Huomisesta tulossa Pad Thain reseptiä, sillä teen sitä tänä iltana. Täytyy vain kääntää kaikki suomeksi mitat mukaan lukien. Siinä on muuten ärsyttävin asia kun googlettaa reseptejä englanniksi. Kaikki on paunoissa ja mukeissa ja ties mitä..

Eilen meni alas teriaykilohi ja voi vitsit, että se onkin hyvää tumman riisin ja kasvisten kaverina. Tuon reseptin löysin täältä, vaikkakin olen muokannut paistolömpötilaa ja aikaa aika reilustikin (175 asteEssa noin 25 minuuttia). Yleensä nimittäin paistan lapsille ihan naturellia lohta ja meille sit teriaykilohta. Suosittelen kokeilemaan!

Muutoin olen ajatellut tällä viikolla tekeväni jotain keittoa, ehkä tomaattivuohenjuustoa rapeakuorisen avokadoleivän kaverina. Loppuviikosta pitää taas käydä kaupassa uudestaan joten mietitään sit loppuviikon menuuta. Sen verran tiedän, että todennäköisesti meillä on taas pizzaperjantai, joka on näemmä tullut jäädäkseen.

Ihanaa tiistain jatkoa teille kaikille. Mitenkä teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

 

Lue myös

X