xenia's day

Tekoturkis / asu

Teksti: Anna.fi

Heipähei! Vitsit että tää päivä on mennyt tähän mennessä hyvin. Vaikka yöllä särkikin selkää, olin yllättävän virkeä heti aamusta. Ensin pari tuntia työtä, sitten salille tekemään irtisanomisilmoitusta, sitten tunnin reippaalle lenkille ja sen jälkeen pitkään, lämpimään suihkuun ihon kuorinnan ja hiustenpesun merkeissä. Nyt viimeistelin just S.n lounaaksi tekemään tonnikalaleipää ja salaattia ja istun tyytyväisenä tekemässä töitä.

tekoturkis

Illalla näen ystävääni illallisen merkeissä, en malta odottaa, että pääsen höpöttelemään kaikkea maan ja taivaan väliltä, varsinkin kun siihen liittyy samalla ruoka. Tällä hetkellä on vissiin ihan luonnollistakin, että on nälkä, mutta että missä mittakaavassa, se on jo pelottavaa. S ihmetteli yöllä kun mä hortoilin neljän maissa asunnossamme ja kysyi, että mitä ihmettä sä teet. Mä vastasin, että mä syön täällä banaania, ihan kuin se olisi maailman luonnollisin asia keskellä yötä.

tekoturkis

Mä juoksen tällä hetkellä vessassa niin usein, että ei edes huvita enää. Ihan yleisestikin on aina ollut vitsinä, että  Xenin takia pitää koko ajan etsiä vessaa, mutta nyt on tuskaa käydä edes tunnin lenkillä kun rakko tuntuu täydeltä puolen tunnin jälkeen. 😀 Siihen kun sitten yhdistää huonot nukahtamisen lahjat niin soppa on valmis. haha ja niin, se nälkä, miksi se iskee keskellä yötä sellaisessa määrin, että alkaa ihan heikottaa. Banaanit on siis tulleet aika tutuksi tässä lähiaikoina.

tekoturkis

Arvatkaa muuten mitä ostettiin vähän aikaa sitten? Sellainen laite, jolla saa kuunneltua pienokaisen sydänääniä ihan kotoota käsin. Laitteen nimi on angel sounds ja siltä se pienen syke nimenomaan kuulostaa, enkelten ääneltä! <3 Tilauksen mukana tuli leikkimielinen kotitesti sukupuolen selvittämistä varten. Siinä sininen tarkoittaa poikaa ja punainen tyttöä ja se mun testi oli täysin liila. Eli kumpi vain voi olla tulossa. 😀 On hauska lueskella kaikki juttuja muutenkin näistä vanhan kansan tavoista yrittää arvella vauvan sukupuolta. No, odotetaan nyt sinne seuraavaan ultraan, josko pikkuinen sitten suostuisi näyttämään sukupuolensa. Tosin, vähän kyllä ressaa, kuitenkin nuo ultrat on aina sitä varten, että nähdään onko kaikki hyvin, sukupuolella ei siinä rinnalla ole tuon taivaallista väliä.

tekoturkis

Anyway, nyt onkin sitten paljon puuhasteltavaa ennen seuraavaa kertaa, joten eiköhän aika mene nopeasti. Meidän pitää meinaan toden teolla alkaa suunnittelemaan sitä, miltä olohuone, vierashuone/työhuone ja vauvanhuone tulee näyttämään! Meidän makkarin kalusteet on melkeinpä hallinnassa ja muutenkin aika hyvin saa täytettyä tuota tulevaa asuntoa tämän asunnon kalusteilla, mutta luonnollisesti kun neliöitä on melkein kolme kertaa enemmän, tarvitaan niitä kalusteita myös. No, tämä ei ole ongelma tällaiselle sisustamisen rakastajalle, ette tiedäkään kuinka innoissani mä olen muun muassa sohvan ja sohvapöydän etsinnästä!!! Ostamamme asunto on täysin uusi, joten remonttia ei tarvitse tehdä, tosin ajateltiin vaihtaa makkareiden tapetteja, ne kun ei ole kauheasti omaan mieleen. Tuo nyt ei kuitenkaan ole homma eikä mitään, varsinkin S on kätevä käsistään!:)

tekoturkis

takki: Evechic (täältä) / paita: H&M / huivi: Gucci / trikoot: Reserved  / saappaat: Zara / laukku: Chanel / pipo: Etcetera Toinen tällä hetkellä mielessä oleva juttu on se pienen pieni koiranpentu, mitä aiotaan uuteen kotiimme muutettua hankkia. Tätä hetkeä onkin odotettu, ja mikä parasta, nyt on pienellä koiruudella tilaa temmeltää sekä sisällä, että ensi kesänä myös ulkona kun meillä on siellä myös pihaa. Halusimme, että lapsi ja koira tuleva kohtuullisen samaan aikaan, niin kumpikin tottuvat toinen toisiinsa heti alusta alkaen. No, pari kenneliä olen pitkän etsinnän jälkeen kirjoitellut ylös ja pitäisi niihin soitella tässä lähipäivinä, jos vaikka päästäisiin lähiaikoina ajelemaan ja katselemaan suloisuuksia! Noni, tulipas tästä nyt romaani, piti kirjoittaa asusta, mutta eksyin vähän raiteilta. Mä olen aivan hulluna tähän meidän nettikaupan uuteen tekoturkis-takkiin. Se on lämmin, se on pehmeä, ja mikä parasta, ihan mielettömän makeen näkönen! Pitää nyt ottaa tästä kaikki irti, kun menee takit vielä kiinni. Mamma kun on jo ennakolta varannut kaikki mun talvitakit käyttöönsä kun ei ne mahdu enää siinä vaiheessa päälle. Eikö olekin ystävällistä?! 😀 Halusin pitää asun muuten todella simppelinä, tuo takki kun on kaikessa komeudessaan minun mielestäni parempi klassisten värien kaverina. Jos jotain kiinnostaa kokoluokitus, niin ihan normaalia kokoa on. Mä otin M:n kun S alkoi kinnaamaan masusta, saapahan sitten käyttää tätä ainakin nyt hetken aikaa! 🙂 Anyway, nyt iltapäiväteetä ja sit lisää hommia ennen kuin alan valmistautumaan illallista varten. Mukavaa torstaita kaikillle! 🙂

Lue myös

X