Xenia's day

Tennareissa

Teksti: Xenia

En tainnut täälläkään mainita, että tein Budapestissä tosi hyviä vaatelöytöjä itselleni. Yksi niistä oli tämä takki, jonka pituus ja malli olivat just eikä melkein. Siihen vielä päälle tuo kivan rento matsku, jonka saa helposti pestyä, niin ostopäätös oli sillä selvä. Ja siis tuo pestävyys on oikeasti tärkeä kriteeri. Lapsia tulee kanniskeltua ja onnistun kyllä itsekin heittämään vaikka ja mitä päälleni.

P5070198P5070223P5070186

takki: Zara

neule: The White Company

housut: Lindex

laukku: Chanel

kengät: Nike

Täällä istutaan sohvalla kipeän pojan kanssa. Viime yönä alkoi yskiminen ja nyt rohisee todella ikävästä ja kuumekin on nousussa. Harvoin näkee poikaa noin väsyneenä kuin tällä hetkellä. Voi kumpa voisi ottaa nämä pöpöt hänen puolestaan, vaikka toki jokainen sairastettu tauti lisää vastustuskykyä entisestään. Nyt kun mietin, niin hänen kohdallaan tämä ensimmäinen päivähoitovuosi on mennyt tosi mallikkaasti ja kuumeiltä on vältytty todella hyvin. Tai, onhan niitä ollut, muttei missään tapauksessa samoissa määrin kuin tytön ollessa ensimmäistä vuotta hoidossa. Poika taisikin napata nämä jo silloin ihan vauvana, joten nyt ei ihan samoissa määrin olla jouduttu olemaan sairastuvalla.

Nyt paijaamaan poikaa ja tekemään hänen olonsa niin mukavaksi kuin vain mahdollista on. Täytynee tehdä kylppäristä höyryhuone ja yrittää saada edes jtn syötävää hänelle masuun!<3

Kivaa tiistaita kaikille! 🙂 Mitäs pidätte tästä todella basicista asusta?

Lue myös

X