Xenia's day

Tennarit kevääksi / Check

Teksti: Xenia

Ai että mikä viikonloppu takana päin. Ihan uskomatonta jotenkin, että mun pieni tyttö on keskiviikkona jo 5-vuotias. Eihän tässä mene kauaa ja hän menee jo kouluun. Apua!

Meillä oli kaikin puolin aivan mielettömät juhlat, laittelen niistä kuvia lisää myöhemmin kunhan olen ladannut kuvat koneelle. Tänä aamuna on nimittäin vähän kiire, sillä lähden pian Helsinkiin ja sitä ennen pitäisi tehdä yhtä jos toista tärkeetä.

Napsasin teille kuitenkin kuvat mun upouusista lenkkareista, jotka ostin reilu viikko sitten. Tyttö sai hänkin omat siistit lenkkarinsa toisten jäädessä päiväkotikengiksi ja pojalle ostin vielä Viikkarit kun istuivat hänen jalkaansa niin hyvin.

P4010131P4010128P4010142P4010146

Nyt jatkan hommia ja tää päivä menee kyllä muutenkin kakkuja sulatellessa. On vähän sellainen olo, että eilen saattoi tulla vedettyä sokeriöverit, mutta eipä sen niin vaarallista. Nyt täytyy vielä suunnitella keskiviikon lasten juhlien tarjonta. Mietin että teksiin pinaattimuffinseja (terveellisiä ja hyviä) ja tyyliin karjalanpiirakoita jne. Luulen, että lapsilla nimittäin riittää energiaa illasta ihan muutenkin ilman sokeriövereitä! 😀

Mitä ihaninta viikon alkua teille kaikille! kummat on teidät suosikit muuten: Valkoiset vai nuo greiget? Vai kenties nuo tytön harmaat? 🙂

X