Xenia's day

Tentti ohi!

Teksti: Anna.fi
Tentti meni ihan ok ja varsinkin siihen lukemisen määrään verrattuna mitä me J:n kanssa ollaan tehty. Nyt ei kumminkaan hymyilytä, sillä tänne on eksynyt nyt parin päivän aikana valtava määrä anonyymejä, jotka on ilmeisesti päättänyt vakaasti, että kaikkeen sanomiseeni on takerruttava. 
Tällä en tarkoita sitä, etteikö saisi olla eriäviä mielipiteitä, mutta ihan oikeasti: tarvitseeko niitä asioita sanoa niin kärjistetysti ja ihmeellisellä hyökkäävällä tavalla? Jokaisella on oikeus mielipiteeseen, mutta jokaisella on myös velvollisuus käyttäytyä toisia kohtaan kunnioittavasti. Se, että blogi on netissä, ei tarkoita sitä, että tänne voi tulla kasvottomana saamaan tyydytystä muita ihmisiä haukkumalla tai muuten vain jokaiseen sanaan takertumalla. Täällä pätee aivan samat säännöt kuin normaalissakin elämässä ja siitä minä pidän huolen, vaikka sitten muuttamalla kommentointiasetuksia. 
Vaikka kuinka sanotaan, ettei pidä välittää ja niin pois päin, niin fakta on se, että jossain kulkee raja. Tiettyjen asioiden suhteen olen hyvin pettynyt joihinkin kommentoijiin, jotka palaavat tänne uudestaan ja uudestaan vain satuttaakseen minua tai läheisiäni. En voi millään hyväksyä sellaista keneltäkään ja toivoisin näiden kyseisten ihmisten menevän itseensä. Miettikää ihan oikeasti sitä, miten te haluatte, että teitä kohdellaan. Se on aika hyvä lähtökohta kun mietitte sitä miten kohtelisitte muita. 
Nyt tarvitsen raikasta ilmaa ja rauhtoittumisaikaa. Suurinta osaa teistä kommentoijista tämä ei koske, joten pahoittelut, että joudutte lukemaan minun tuohtuneita päivityksiäni. Nyt on vain sellainen olo, että pakko päästää vähän höyryjä pihalle. 
Palaillaan taas iloisemmissa tunnelmissa! <3

Lue myös

X