_DSC4634 _DSC4653

Huh hellettä. Nyt on kyllä sellaiset lämpöasteet, että omaan makuuni hieman viileämpi ilma passaisi oikein hyvin. Toisaalta meillä on täällä sisällä niin viileä, että lämpöä pääsee ihan eri tavalla pakoon. Edelleen muistan ne kuumat kesäpäivät Helsingin kodissani kun sisälämpötilat kohosivat johonkin yli 30 asteeseen. Tuo 2013 taisi olla yksi kuumimmista kesistä miesmuistiin. Muistaakseni jossain vaiheessa oli lähemmäs 30 asteen helteitä melkein kuukauden putkeen. Sen jälkeen syksyä odottikin jo ihan innolla.

Katsotaan mitä tästä kesästä tulee, mutta nyt aiotaan kyllä ottaa kaikki irti näistä ihanista ilmoista ja terassia onkin tullut käytettyä todella paljon. Olen itseasiassa hurjan tyytyväinen siihen, että terassimme ei osoita suoraan etelään, sillä varsinkin iltapäivän kuumimpina hetkinä siitä tulisi helposti aivan liian läkähdyttävä paikka. Nykypäivänä en oikein välitä suorasta auringonpaisteesta ja lapsillakin on kivempaa kun leikkiä varjossa.

Tällä viikolla koittaakin juhannus ja sitä lähdemme viettämään ystävien mökille. Sen jälkeen enää reilu viikko ja otamme auton nokan kohti Iso-Syötettä. Lomaa odotammekin jo innolla, se tulee tänä vuonna tarpeeseen!3
Mitäs juhannussuunnitelmia teillä on? 🙂

X