Xenia's day

Terassilla

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Joka vuosi hämmästyn yhtä suuresti siitä, miten nopeasti kevät muuttuu kesäksi. Itseasiassa mun mielestäni kevät on todellisuudessa valtavan lyhyt sillä hyvin usein saamme kokea pitkälle kevääseen ihan talvisiakin olosuhteita niiden etenkin loppukeväästä tuttujen helteiden ohella.

Me laitettiin meidän terassia kuntoon viime viikosta ja nyt onkin pohdinnassa muun muassa pienen purjekatoksen laittaminen paikan päälle. Se toisi kivasti suojaa myös sisätiloihin, sillä tuo meidän kotona oleva terassin päässä oleva aurinkohuone on aurinkoisina päivinä se kaikkein kuumin tila, josta lämpö kuumuus leviää muuallekin kotiin.

Yläpuolella näette pientä kuvaa meidän terassista tällä hetkellä. Keräsin alle omia suosikkejani Elloksen valikoimasta. Etenkin nuo ylävasemman aurinkopedit menisivät täydellisesti yhteen meidän jo monen monta vuotta palvelleen sohvaryhmän kanssa. Ruokailyryhmä on kuitenkin ihan todellakin tarpeena, sillä meidän on auttamatta liian pieni ja haluaisimme 6-8 henkeä vetävän pöydän myös ulos! Suosikkini on tuo pyöreä, missä puun sävyt ovat kauniissa kombossa mustan kanssa. Todella kaunis!

kalusteet

Ylärivi: Vasen / Oikea, Keskirivi: Vasen / Oikea, Alarivi: Vasen/ Oikea

Olen aiemminkin tästä puhunut, mutta mielestäni ulkomatot ovat todella hyvä tapa tehdä terassista huonemaisemman ja kotoisamman. Elloksen ulkomattovalikoima onkin huikea. Yllä näkyy näistä vain osa. Lisäksi pidän suuresti muun muassa valaisinjohdoista. Pienet pallolamput nimittäin tuovat todella kaunista valoa iltahämärällä.

Meillä on myös pohdinnassa tällainen tulipesä meidän terassille. Elävä tuli tuo niin ihanaa tunnelmaa ja tämä on mielestäni kohtuu edullinen tapa tuoda se omalle terassille!

Nyt saatte Ellokselta 40%:n alennuksen kalleimmasta tuotteesta mukaan lukien brändit koodilla 460008. Tarjous ei koskea kalusteita ja on voimassa toukokuun loppuun saakka!:)

Oletteko jo te pistäneet teidän kodin ulkotilat kesäkuntoon?

 

X