Mainos Xenia's day

Terassin kalusteet uusiksi

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö

Meillä oli jo viime vuonna tarkoituksena päivittää niin aurinkotuoleja kuin ruuvien kiristyksestä huolimatta kiikkuvaksi käynyttä ulkoruokapöytäämme, mutta sitten se jäi kaiken muun jalkoihin. Nyt keväästä kun kaivoimme kalusteita ulos päätimme kuitenkin, että tänä vuonna se on pakko tehdä ja lähdinkin tämän asian tiimoilta yhteistyöhön Veke-verkkokaupan kautta, josta olenkin aiemmin tilannut esimerkiksi meidän aurinkohuoneessa olevan Mariposa -lepakkotuolin.

Veke on pohjoissuomalainen perheyritys, joka keskittyy sisustamiseen ja huonekaluihin. Verkkokaupan lisäksi heillä on neljä myymälää: Oulussa, Ranualla, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Ensinnäkin meidän kalustetarpeista: Sohva meillä on edelleen erinomaisessa kunnossa, joten siihen ei tarvinnut koskea. Tosin, tuo kaavailemamme ulkokeittiö oleskelualueineen kaipaa toisenkin sohvan tai muita istumapaikkoja, mutta palataan siihen postauksen lopussa ja keskitytään nyt siihen, mitä meiltä nyt löytyy. Olen nimittäin hurjan tyytyväinen!!!

_DSC0861

Ensinnäkin ruokapöydältä toivoimme isompaa kokoa. Mielellään sellaista, johon mahtuisi tarvittaessa 8-10 ihmistä ympärille. Tämä Edna lankkupöytä onkin juuri täydellinen niin koon kuin ulkomuotonsakin perusteella. Tähän menee kevyesti kuusi kohtuu kookastakin tuolia ja päätyihin tarvittaessa esim 2 lasta per pääty. Hyvin mahdutaan siis syömään isommalla porukalla myös ulkona!<3 Meillä on tästä tuo antiikkipetsattu väri. On todella kaunis luonnossa. Tämä pöytä soveltuu sekä sisä, että ulkotiloihin käsittelynsä ansiosta! Muita ruokapöytiä näette täällä!

Tuolien suhteen kaipasimme jotain modernia, mukavaa ja kevyttä vaihtoehtoa – enemmän sellaista sisätuolimaista jos ymmärrätte mitä ajan takaa? Tätä valitsemaamme Seattle tuolia löytyy niin käsinojallisena kuin käsinojattomana versiona. Me päädyimme mukavuus ja turvallisuussyistä ensimmäisiin. Ei olisi eka kerta kun lapset tippuvat tuoleilta häslätessään, joten käsinojalliset ovat siinä mielessä kiva vaihtoehto ja toki myös mukava istuskeluun! Viime viikonloppuna istuttiin tässä perheen kanssa koko ilta ja isäni meni tilaamaan nämä omaan kotiinsa tämän jälkeen. Se kertonee paljon! 🙂 Väriksi valitsimme harmaan. Mietimme mustien ja harmaiden välillä, mutta jotenkin tuo harmaa tuntui sit kuitenkin enemmän omalta valinnalta. Täältä löydätte lisää ulkotiloihin sopivia tuoleja!

_DSC0860

Aurinkotuoleina meillä oli ennen puiset ja nyt kaipasin aavistuksen helppohoitoisempaa materiaalia. Sohvamme on polyrottinkia ja on todella helppohoitoinen, joten halusin jotain niihin sopivaa. Tämä Daytona aurinkotuoli on ainakin tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta tuolta aurinkotuolien alta löytyy paljon vastaavia ja nyt vielä alehintaan!

_DSC0940_DSC1066

Nämä ovatkin meidän lasten uusi lempipaikka. Olen kylläkin joutunut muutaman kerran muistuttelemaan siitä, että likaisilla kengillä ei tarvitse kävellä sohvatyynyjen tai aurinkotuolin tyynyn päällä. Lapselle tällaiset aikuisen itsestäänselvänä pitämät asiat pitää opettaa erikseen. 🙂 <3

Nämä kaikki kalusteet tulevat toimimaan upeasti myös kun terassi vaihtuu ja itseasiassa tänään mieheni onkin täällä ottamassa urakkaa haltuun sen suhteen. Kuvailenkin sit terassia vielä myöhemmin kesällä kun laajennus/muutos ja se poreallas on saatu paikolleen. Tästä tulee kyllä niin täydellinen kesähuone meidän perheelle.

Nyt muutoksen myötä katselenkin jo sohvaryhmää ja aurinkovarjoa ja katseeni kiinnityi tähän kulmasohvaan, joka vetäisi kokonsa puolesta enemmänkin ihmisiä siihen. Me tykätään kutsua perhettä ja ystäviä kylään ja istuinpaikkoja ei muutenkaan voi olla mielestäni liikaa. Toinen vaihtoehto on hankkia siihen kesäkeittiön puolelle 3:n istuttava sohva ja lisäksi riipputuoli tai kaksi sitä vastapäätä. Siihen kesäkeittiöön on tulossa pergola/katos, mihin riipputuolin saa kätevästi kiinnitettyä. Tämä itseasiassa olisi ehkä vieläkin mieluisampi vaihtoehto. Katsokaa nyt esim tätä riipputuolia – se on aivan mielettömän kiva!

_DSC0817

Nyt on Vekellä alet meneillään, joten jos teillä on kalustehankintoja mielessä niin suosittelen lämpimästi kurkkaamaan heidän valikoimansa! Mä taidan tilata tuollaisen riipputuolin kunhan saan ensin miehenkin hyväksynnän sille. Luulen kyllä, että se ei tule olemaan ongelma.

Aurinkoista torstaita teille kaikille. Täällä on varjossa jo nyt noin 28 astetta. Ilma on niin lämmintä, että ulos mennessä tuntuu kuin olisi jossain lomakohteessa. En valita!<3

 

 

 

Lue myös

X