Yleinen

Terkut Englannista

20.7.2018 Teksti: Xenia

Moikkamoi, kylläpä tässä tulikin pitkä aika ennen kuin maltoin taas ruudun ääreen. Palattiin eilen aamupäivästä Englantiin ja vietetään täällä aikaa vielä tiistaihin asti. Paljon on kivoja suunnitelmia: pari päivää Oxfordin seudulla, käyntiä eläintarhassa ja kavereiden ja perheen näkemistä. Nyt ihan ekaksi kuitenkin lääkäriin kun miehelläni on ilmeisesti korvatulehdus, inhottavaa!

23028808-6899-4C0F-B29C-B9E3065190204BA33907-74EB-4DA2-82AE-5392365AF6CE

pää lyö edelleen aika tyhjää lomamoodin ollessa vielä päällä, mutta eiköhän tästä pikkuhiljaa taas päästä takaisin kohti arkea. Heti eilen mentiin käymään jo ruokakaupassa ja mulle tuli siinä samalla mieleen, että rakastan käydä kaupassa kun ollaan kotimaan ulkopuolella. Valikoima on aivan todella erilainen ja meille kalliit elintarvikkeet saattavat olla edullisia ja toisin päin. Long story short, voisin viettää tunnin vaan valikoimaa ihmetellen ja ostaa kaikkea ihan turhaa vaan siksi että se on edullista tai muuten vaan spesiaalimpaa.

BA105A21-4C69-4F08-B970-927C1FE4951C

Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille, sielläkin on kuuma! Melkoinen kesä ollut tänä vuonna!

Xenia

Instagram

  • Olen yrittänyt siirtyä yhä enenevissä määrin luonnonkosmetiikkaan ja halusinkin jakaa teille tämän meikin, jossa ei ole käytetty mitään synteettistä!☺️ lisää blogissa😘 #makeup #naturalmakeup #organicmakeup #hairstyles #lob

xeniasday

Kommentit (2)

Ihanaa, että joku muu on yhtä outo kuin minä! 😀

Itse olen ihan samanlainen ruokakauppojen suhteen! Ruokakaupoissa kiertely oli lempipuuhaani, kun asuimme Jenkeissä ja olin äitiyslomalla. Siellä me vedeltiin esikoisvauvan kanssa menemään: ensin whole foodsiin ja siitä sitten hakemaan jotain muuta toisen ketjun kaupasta 😅 Nykyisinkin pakko päästä aina ruokakauppaan tutkimaan lomamatkoilla ja kun käymme Jenkeissä, niin whole foods luonnollisesti kuuluu ”nähtävyyksiin”, hih ☺️ Mieheni taas inhoaa ruokakaupassa käyntiä. Mulle kelpaa myös ihan perus prisma!

Ihanaa, että joku muu on yhtä outo kuin minä! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *