Xenia's day

Terracottarakkautta

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen nyt lähiaikoina mieltynyt väreihin ja syksyn lähestyessä murretut sävyt tuovat jotenkin kotoisan olon – käytti niitä sit päällään tai kotinsa sisustuksessa. Elloksen tekstiilivalikoima on ollut aina suuressa suosiossani, eivätkä tämän alkusyksyn uutuudet ole siinä poikkeus. Päinvastoin, sänkyvaatteita oli siinä määrin, että valinnanvaikeushan siinä iskee. Terracotta vieläpä toimii todella kivasti tummansinisen kanssa, joten luulenpa tietäväni tämän talven kontrastivärin meidän makkariin!<3

terracotta
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Nämä lämpimät sävyt ovat jotenkin niin helppoja yhdistellä mihin tahansa muihin sävyihin. Liekö syynä se, että sävyltään tuo on niin lähellä tuttua kamelinruskeaa, mutta oli syy mikä hyvänsä, mä otan tämän sävyn ilosylin vastaan. Kuinka kauniit ovat muuten nuo lautasliinarenkaat, mielettömät! <3

khakijamusta
1 / 2 / 3 / 4

Ihan terracottahulluksi en kuitenkaan ole ryhtynyt, sillä kyllä muutkin sävyt miellyttävät silmääni todella paljon. Lähes kokonaan musta sänky näyttää harmaan seinän ja kultaisten yksityiskohtien kera todella ylelliseltä ja khakinvihreä tuo puolestaan pehmeyttä ja luonnollisuutta ja tekee makkarista todella kutsuvan. Minä kyllä menisin mieluusti nukkumaan mihin tahansa näistä sängyistä. Oletteko samaa mieltä?

Nyt saatte 30%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta, normaalihintaisesta tuotteesta koodilla 405408. Koodi toimii myös moniin brändituotteisiin, muttei huonekaluihin ja on voimassa 31.8 asti!

Mikä on teidän suosikkisävynne kodin sisustuksessa nyt syksyn kynnyksellä? Oletteko yhtä hullaantuneita murrettuihin ja tummempiin sävyihin kuin minä?

Lue myös

X