Xenia's day

TGIF & Kirkkaanpinkki neule

Teksti: Xenia

Jestas mitä käynnistymisvaikeuksia mulla tänään on. Hommaa olis tälle päivälle enemmänkin, mutta unelmoin tässä koneen äärellä sohvan nurkassa löhöilystä karkkipussin kera. En tiedä liittyykö se tuohon melko epävakaiseen ilmaan (tämä on vuosisadan väheksyntä, sateenvarjosta ei ole tuolla mitään hyötyä), mutta jotenkin on just sellainen olo, että nyt vaan viikonlopun viettoon asap.

Ihan heti en voi kuitenkaan toimistolta lähteä kun velvollisuuksia löytyy, mutta sen karkkipussin aion kyllä tänä iltana toteuttaa. Se on varma. Nyt ollaan päästy sisään myös Handmaid’s tale sarjaan, joka on kyllä niin koukuttava, että oksat pois. Pitää ihan väkisin iskeä telkkaria kiinni, ettei mene koko yö sitä töllöttäessä.

P8130060P8130032P8130116P8130030

Neule: Arket / tämä

Farkut: 77th Flea / nämä

kengät: Bubbleroom

laukku: Chanel

aurinkolasit: Ray Ban / nämä

Tässä muuten näkee aika hyvin nää mun suosikkifarkutkin. Ovat niin mukavat päällä, ettei oikein huvita enää normipillejä vetää jalkaan. Suosittelen lämpimästi. Koosta sen verran, että ne siniset on pienempää kokoa kuin mustat eli mustissa ottaisin normikoon ja sinisissä yhden isomman! Nämä toimivat todella kivasti neuleen tai vaikkapa aavistuksen lyhyemmän yläosan parina. Tämä neule onkin sekä että ja todella suuresti mieleeni niin malliltaan kuin väriltäänkin. Mitäs te tykkäätte?

Nyt yhteen palaveriin ja sit tsemppaan kahvin voimalla loppupäivän. Onko siellä muita, jotka ovat tänään erityisen iloisia siitä, että on perjantai?

Lue myös

X