elämä

Throwback torstai

7.12.2017 Teksti: Xenia

Näiden vanhojen kuvien katsominen on aina yhtä hauskaa ja jälleen kerran tuli mieleen vain kaikki mitä juuri tuolla kuvan otto hetkellä tapahtui elämässä. Tällä kertaa valitsin kuvia, joissa vaatetyyli on edelleen mun mieleeni ja suurimman osan vaatteista omistan edelleen. Kivaa vaihtelua niiden ei niin kauhean onnistuineiden asujen ohella, joita aina välillä katsoo oikein kauhulla.

PC010477

Toi väsymys..Ei ole helpottanut lainkaan. 😀 Vuosi sitten koomailtiin alkuraskauden väsymyksessä ja muistan että kuvittelin näistäkin kuvista, että varmasti arvaatte asian. En tiedä mitä ajattelin, en nimittäin näe mitään muuta erikoista kuin sen, että olen väsynyt. Aivan todella väsynyt.. Se on muuten se ero raskausväsymyksen ja normaalin väsymyksen kanssa, että tän normiväsymyksen handlaa aika hyvin, mutta se raskausajan väsymys on sellaista kokonaisvaltaista koomaväsymystä, että siinä ei paljon pari kahvikupillista auta missään. Kuinka monta kertaa just sanoin väsymys?

PC230986

RIP tuo ihana neuleeni, jonka onnistui joskus reilu vuosi sitten kutistamaan. Sama kävi muuten viime viikosta toiselle neuleelleni. Arvatkaa vaan ärsyttikö. En tiedä mikä siinä on, mutta hirveän usein pesen pyykkiä sellaisessa mielentilassa, että ajatukset on ihan muualla. Liittyyköhän siihen, että pistän koneen yleensä pyörimään samalla kun mulla on tyyliin pakastemarjat mikrossa ja siinä on ruhtinaalliset 30 sekuntia aikaa. 😀 Just nimittäin viikkasin pyykkejä kaappiin ja siellä oli kyllä valkoiset kaikkea muuta kuin valkoista enää. Oli tainnut mennä tummat ja vaaleat sekaisin. Noh. Onneksi ei ollut kuin pari vauvan vanhaa bodyä..

P1010221

Kolme vuotta sitten mulla oli kausi kun pidin tukkaa nutturalla ylhäällä. Sen jälkeen en sitä olekaan tehnyt, on mun makuuni tällä hetkellä jotenkin aavistuksen liian huoliteltua. Kuulostaako se oudolta?

Mä istun (röhnötän) tällä hetkellä sohvalla ja syön Maraboun tummaa suklaata missä on salmiakkia. Meidän aupair muuten tykkää salmiakista, on muuten ensimmäinen ulkomaalainen, joka on sen makuun päässyt mun kokemukseni mukaan.  Mieheni ei voi edes haistaa salmiakkia, se on kuulemma niin kauhean hajuista. En tajua. Mikään ei nimittäin ole parempaa kuin turkinpippurit.

Mukavaa iltaa teille kaikille!<3

Kommentit (15)

Vanhojen kuvien katselu tuo aina hyvän fiiliksen ? Itse kun selailee kuvia niin puhelimen kamera rullassa nykyyän ei ole muita kuin vauvan ja koiran kuvia niiden omien selfieiden sijasta ? Mitä
Muuten teidän Max koiralle kuuluu? tuleeko toimeen lasten kanssa ? ?

Hei! Mitä mieltä olet Keepallin koosta, sinulla kun muistaakseni on 55 kokoinen? Harkitsen sitä weekender-vaihdoehdoksi, kun tulee lenneltyä edestakaisin kahden maan välillä ja tavaraa on mahdutettava mukaan välillä melkoisesti ? Voitko siis suositella kokoa ja laukkua ylipäätään?

Laukku on edelleen kuin uusi eli siinä mielessä aivan loistava! Muistaakseni mulla kylläkin se 50 cm, voin kyllä olla väärässäkin!:) vetää sisäänsä kaiken tarpeellisen ja vähän päällekin!:D

Moikka Xenia!
Selailin äsken pitkästä aikaa sun blogia ja instagramia ja tuli mieleen että mitä Maxille kuuluu? Vieläkö hän on kuvioissa mukana kun ei ole pitkään aikaan näkynyt ainakaan kuvien muodossa. Rapsutuksia hänelle<3
T. Laura

On ajat sitten jo kerrottu, että Maxilla on uusi koti. Sen enempää asiaa ei ole avattu, joten antakaamme asian jo olla. Ymmärrettävästi asia on kipeä.

Kuten jo heti ensimmäisessä lauseessa kirjoitin; ”selailin blogiasi PITKÄÄN aikaan”. Ja niinkuin F jatkoi, kaikki eivät lue postauksien kommentteja. Joten sen takia Maxin kodinvaihto postaus/kommentti on mennyt minulta ohi.

Ehkä kaikki eivät lue jokaista kommenttia erikseen, ei täällä nyt kovin näkyvästi ole kerrottu Maxin muutosta.

Ymmärrän kyllä, että toiset asiat haluaa pitää omimaan, mutta on jännää, että tässä blogissa ainoastaan epäonnistumiset ovat henkilökohtaisia. Tästä esimerkkinä verkkokauppa, Max tai opiskelu. Ensin niistä kirjoitellaan kokoajan, mutta sitten kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan ja joutuisi myöntämään, että jokainen epäonnistuu joskus tai voi olla väärässä, niin sen jälkeen näistä tulee liian henkilökohtaisia asioita. Blogi olisi paljon aidompi ja mielekkäämpi, jos aina ei pitäisi yrittää esittää täydellistä.

yleisesti ottaen minulla on oikeus vetää raja ja onhan se nyt ihan maalaisjärjelläkin ajateltuna niin että ne kipeimmät asiat ovat yksityisempiä. Se, että vedotaan blogin mielenkiintoisuuden lisääntymiseen oman uteliaisuuden nimissä on kuitenkin väärin. Piste. Jotkut rakastavat sensaatiohakuista meininkiä mutta sitä ette täältä saa, sillä sitähän tässä haetaan takaa..

Et tainnut ihan ymmärtää pointtiani. Mitä sensaationhakuisuutta on olla rehellinen. Ja tottakai itse teet päätökset ja vedät rajan siihen, mistä haluat puhua ja mistä et. Eikä minua henkilökohtaisesti sen enempää kiinnosta tietää elämästäsi yhtään sen enempää kuin mitä tänne jaat. Mutta mielestäni on töykeää vastailla ilkeämielisesti ihan asiallisiin kysymyksiin. Asenteesi tuntuu olevan se, että kaikki ”arkaan paikkaan” osuvat kysymykset ovat tietoisesti ilkeilyä sinua kohtaan. Eivät kaikki lue ja seuraa aktviisesti blogiasi kokoajan ja tiedä missä mennään, jos elämässä tapahtuvat muutokset käsitellään täällä kommenttiboksin puolella.

Tarkoitus ei ole loukata tässä ketään, toivottavasti ymmärsit mitä ajan takaa.

En oikeastaan ymmärrä ja se varmaan onkin ongelma. Siis se että emme kaikki aina ymmärrä toisiamme, mutta se olkoon niin!:) mukavaa joulun odotusta!:)

Kiitos -e-! Tämä on tosiaan meille kipeä paikka enkä siitä sen enempää halua puhua tuntemattomille!<3

Onpa hauska nähdä vanhoja kuvia! Kaikki asukokonaisuudet näissä kuvissa näyttää kyllä kivoilta. 🙂 Tee vain useamminkin throwback -postauksia, jos haluat! Ja pakko kommentoida tuohon au pair -asiaan, sillä minun mielestäni se on ihan loistava idea. Jos joku saa tuosta asiasta jotain negatiivista revittyä – niin huhhuh! Tuntuu kamalalta, että bloggaajat joutuvat nykyään ”puolustella” valintojaan, koska kenenkään ei pitäisi niin tehdä. Jokainen perhe tekee omat valintansa, eikä muilla ole siihen mitään arvosteltavaa. Harmi, ettei tämä toteudu kovinkaan usein… Mutta, siis, en itse kyllä ajattele yhtään, että au pairin (tai ylipäätään auttavien käsien) hankkiminen olisi mitenkään huono asia. Tuohan on vain ihan mahtava juttu, sillä samalla tarjoaa toiselle töitä, ja saa itse auttavat kädet. Sehän on ihan mahtavaa 🙂 Ja vaikken perhettäsi tunnekaan, niin tiedän silti että tarjoatte au pairille hyvän kodin, ja hän saa hyviä kokemuksia Suomesta. <3 Ja uskon, että lapsenne (ja etenkin vanhempi tyttärenne, kun ymmärtää jo enemmän iänsä puolesta) tulee tykästymään au pairiin, sillä ainakin mitä olen au pairina työskenteleviltä kavereiltani kuullut, yleensä au paireista muodostuu ns. "varasiskoja" hoidettaville lapsille, ja sehän on ihanaa! <3

Koetan nyt muotoilla niin ettei vahingossakaan tule käsitystä loukkaamisen yrityksestä:
Voitko kertoa miksi hartaasti toivotut pikkulapset, aivan pieni vauvakin siis, laitetaan hoitoon? Kun se taaperoaika on aivan tosi, tosi lyhyt. Haluaisin tosissani ymmärtää näkökulmasi tärkeään asiaan, perusturvallisuuden luomiseen lapsille. Valitettavasti raha ei ole se vastaus; menot pitäisi kai rakentaa vastaamaan tuloja. Jotenkin olin ymmärtänyt aiemmista ajatuksistasi että lapsien etu menisi aineellisen hyvän edelle, kun siis kuitenkin teistä toinen on kokoaikaisessa työssä? Vai oliko suunnitelmissasi opiskelujen loppuunsaattaminen eikä varsinaiset työt? En siis ole lukenut kommentteja enkä edes suurinta osaa postauksista, siitä kysymykset?

Rauhallista joulun odotusta ja stressitöntä uutta vuotta perheen kanssa?

Miltä sinusta tuntuisi kun tulisin kysymään sinulta jotain muuta lapsiisi liittyvää, johon liittäisin että ellei vastauksesi ole minun mieleni mukainen, olet huono äiti. Ystävällisesti sanon sen, että tällainen mummy shaming ei ole ok blogissani. Hyvää joulun odotusta sinullekin.

Tätä mä en todellakaan ymmärrä, että leimataan ihminen huonoksi äidiksi jos lapsensa laittaa hoitoon alle 3 vuotiaana! Toisaalta tätä on turha edes miettiä, saati kirjoittaa kommenttia, koska aina tulee olemaan joku jota tätä asiaa paheksuu.. ei ymmärretä, että oman perheen toiminta on paras ratkaisu heille, mutta toisille se on toinen! Sama pätee niin moneen muuhunkin äitiyteen liittyvään asiaan (imetys ym).
Jos jokainen vanhempi (äiti) nyt vaan keskittyisi siihen tärkeimpään, eli omaan lapseensa/lapsiinsa, se vauva- ja taaperoikä kun on niin kovin lyhyt ;), että turha sitä on tuhlata muiden äitien syyllistämiseen!
Rauhallista joulun odotusta Xenia <3 Ja joulumieltä jokaiselle muullekin 🙂

Vanhojen kuvien katselu tuo aina hyvän fiiliksen ? Itse kun selailee kuvia niin puhelimen kamera rullassa nykyyän ei ole muita kuin vauvan ja koiran kuvia niiden omien selfieiden sijasta ? Mitä
Muuten teidän Max koiralle kuuluu? tuleeko toimeen lasten kanssa ? ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *