Xenia's day

Throwback torstai

Teksti: Xenia

Näiden vanhojen kuvien katsominen on aina yhtä hauskaa ja jälleen kerran tuli mieleen vain kaikki mitä juuri tuolla kuvan otto hetkellä tapahtui elämässä. Tällä kertaa valitsin kuvia, joissa vaatetyyli on edelleen mun mieleeni ja suurimman osan vaatteista omistan edelleen. Kivaa vaihtelua niiden ei niin kauhean onnistuineiden asujen ohella, joita aina välillä katsoo oikein kauhulla.

PC010477

Toi väsymys..Ei ole helpottanut lainkaan. 😀 Vuosi sitten koomailtiin alkuraskauden väsymyksessä ja muistan että kuvittelin näistäkin kuvista, että varmasti arvaatte asian. En tiedä mitä ajattelin, en nimittäin näe mitään muuta erikoista kuin sen, että olen väsynyt. Aivan todella väsynyt.. Se on muuten se ero raskausväsymyksen ja normaalin väsymyksen kanssa, että tän normiväsymyksen handlaa aika hyvin, mutta se raskausajan väsymys on sellaista kokonaisvaltaista koomaväsymystä, että siinä ei paljon pari kahvikupillista auta missään. Kuinka monta kertaa just sanoin väsymys?

PC230986

RIP tuo ihana neuleeni, jonka onnistui joskus reilu vuosi sitten kutistamaan. Sama kävi muuten viime viikosta toiselle neuleelleni. Arvatkaa vaan ärsyttikö. En tiedä mikä siinä on, mutta hirveän usein pesen pyykkiä sellaisessa mielentilassa, että ajatukset on ihan muualla. Liittyyköhän siihen, että pistän koneen yleensä pyörimään samalla kun mulla on tyyliin pakastemarjat mikrossa ja siinä on ruhtinaalliset 30 sekuntia aikaa. 😀 Just nimittäin viikkasin pyykkejä kaappiin ja siellä oli kyllä valkoiset kaikkea muuta kuin valkoista enää. Oli tainnut mennä tummat ja vaaleat sekaisin. Noh. Onneksi ei ollut kuin pari vauvan vanhaa bodyä..

P1010221

Kolme vuotta sitten mulla oli kausi kun pidin tukkaa nutturalla ylhäällä. Sen jälkeen en sitä olekaan tehnyt, on mun makuuni tällä hetkellä jotenkin aavistuksen liian huoliteltua. Kuulostaako se oudolta?

Mä istun (röhnötän) tällä hetkellä sohvalla ja syön Maraboun tummaa suklaata missä on salmiakkia. Meidän aupair muuten tykkää salmiakista, on muuten ensimmäinen ulkomaalainen, joka on sen makuun päässyt mun kokemukseni mukaan.  Mieheni ei voi edes haistaa salmiakkia, se on kuulemma niin kauhean hajuista. En tajua. Mikään ei nimittäin ole parempaa kuin turkinpippurit.

Mukavaa iltaa teille kaikille!<3

Lue myös

X