Xenia's day

Tietokonespeksejä ja muuta jännittävää

Teksti: Xenia

Mä heräsin viime yönä kahden maissa enkä saanut millään unen päästä enää kiinni. Tässä on nyt niin monta hauskaa juttua meneillään, ettei siinä paljon auta meditaatiotkaan.:D Olen muuttamassa toiminimeä osakeyhtiön alle ja siitä on omat juttunsa. On pankkiasiointia, tilitoimistoneuvoja ja vaikka mitä. Siihen päälle sit yritysilmeen suunnittelu ja nettisivujen pläänäys olemassaolevien töiden ohessa niin vähemmästäkin haluaisi tehdä töitä kellon ympäri. Mulla on tässä työpöydällä kauhea kasa post it lappuja, joissa on hyvin epämääräisiä merkintöjä muistutuksineen. 😀 Pitänee tehdä joku hieman selkeämpi to do lista, jossa olisi jaoteltu asiat isompien otsikoiden alle.

P3290044-2

Mä olen muuten usein sanonut, että tietyllä tavalla lapset myös pakottaa pitämään tasapainon elämässä. Juteltiin nimittäin miehen kanssa, että jos meillä ei olisi lapsia tehtäisiin töitä varmaan pitkälle iltaan ihan mielellään ja siinä saattaisi aika nopeasti mennä överiksi. Kyllähän nimittäin ihminen tarvitsee vapaa-aikaakin ja ainakin omalla kohdalla tuo illalla työskentely on ihan vikatikki ellen sit halua nähdä yöunia just siitä, mitä mä olen ennen nukkumaanmenoa tehnyt.

P3290074-2

Mulla on tässä nyt myös muutama hankinta tehtävänä ja ensimmäisenä on tietokone ja siihen erillinen näyttö. Tarvitsen aika paljon enemmän tehoa kuin tämä air tarjoaa, joten Macbook Pro on hakusessa. Se, että millä spekseillä onkin valtava kysymysmerkki ja olen yrittänyt lukea silmät ristissä erinäisiä palstoja siitä, mitä esim sketchupin käyttö ja kuvien käsittely vaativat koneelta, ettei tarvitse repiä hiuksia samaan malliin kuin tällä hetkellä. Jos menen kauppaan niin mulle tietenkin myydään se kallein vaihtoehto, joten haluan olla asioista vähän perillä ennen. Jos teillä on tähän liittyen muuten mitään tietoa, niin olen erittäin avoin sitä vastaanottamaan. 😀 Läppärin päälle sit ehdottomasti erillinen näyttö jo ihan ergonomiankin vuoksi..

P3290043

Mutta siis. Tosi siistejä juttuja on kyllä meneillään ja jotenkin oon ihan fiilareissa, koska yritysilmekin on niin hieno ja logo mitä makein. Kunhan saan niitä graafiselta suunnittelijalta kaikki filet niin näytän toki täälläkin!<3

P3290066-2

neule: Marks & Spencer

housut: Chiara Forthi

kengät: Adidas

laukku: Fendi

takki: H&M

aurinkolasit: Ray Ban

Nää kuvat on muuten otettu ihan mun todennäköisen tulevan toimiston lähellä. Ai että. Ei voisi kyllä inspiroivampaa ympäristöä toivoa työlleen. Etenkin Porvoon vanhassa kaupungissa ja joen varrella kävellessä olen aina erityisen kiitollinen siitä, miten olen päätynyt takaisin Porvooseen. Meillä oli itseasiassa tuossa jo mietinnän alla pitäisikö asua Helsingissä, mutta ei se vaan jotenkin kuitenkaan tunnut nyt hyvältä ajatukselta. Isovanhemmilla on niin läheinen suhde meidän lapsiin ja he käyvät harva se ilta ja toki tuo vaikeutuisi jos asuisimme muualla. Siihen päälle kuitenkin se, että Porvoo on mun mielestä täydellisen kokoinen. Täälä on niin hyvä asua ja Helsinkiin pääsee käden käänteessä. Ei täältä ole kyllä nyt suunnitelmia lähteä pois<3

Aurinkoista torstaita teille kaikille! Mitäs muuten pidätte tästä asusta?

Kuvat ottanut: Janni Ehari

 

Lue myös

X