Xenia's day

Tiheän imun kausi

Teksti:

P8290405P8290400

Vaatteet: Little White Company / tuttinauha: Design Helsinki

Täällä elellään jälleen jotain kautta. Luulisin että kyse saattaisi olla joko tiheän imun kaudesta tai jostain muusta kehityskaudesta, molemmissa kun on aika samat oireet. Meillä nimittäin poika on tankannut nyt tunnin välein tässä jo pari päivää ja sen lisäksi mikään muu ei kelpaa kuin mun syli. Ollaan aikalailla menty sitä kaavaa, että herätys, maitoa, nukkumaan, herätys, maitoa ja nukkumaan jnejnejne. Lisäksi pinna on ehdottomasti kireämmällä (vauvalla siis, ei mulla). Oliko se eilen kun edellisestä ruokailusta oli melkein 2 h, niin meninpä siinä sit tekemään smoothien itselleni ja jopas tämä kova ääni sai vauvan hermostumaan. Oli jotenkin liikuttavaa se niiskutus siinä vaiheessa kun oli jo rauhoittunut ja pääsi lempipuuhansa pariin eli syömään. Herra oli kuin ei olisi koskaan ruokaa saanutkaan, mietti varman että kuinka kehtasin tehdä itselleni jotain siinä hänen aterioidensa välissä. Ei varmaan ymmärrä sitä, että mun pitää ruokkia itseäni jotta voin ruokkia häntä.
Omakin nälkä on ollut sitä luokkaa ja ihmekös tuo kun toinen on varsinainen tissitakiainen. Tällä menolla ei ainakaan tule olemaan ongelmia maanitella poikaa syömään lennon nousun ja laskun aikana, päinvastoin oikeastaan.
Täällä tosiaan enää pari päivää ensimmäiseen lomaamme nelihenkisenä perheenä. Katsotaan meneekö tämä kausi ohi ennen matkaa vai ei. Tai tuleeko sieltä jo toinen kausi heti putkeen. Noh, otetaan se mitä tuleman pitää ja nautitaan siitä, että vauva oikein tankkaa läheisyyttä, se kun ei tule olemaan tilanne enää myöhemmin hänen elämmässään! <3

X