xenia's day

Tiistain toiveet ja viimeinen mahdollisuus

Teksti: Xenia

Mulla on tänään hoikka olo. Kuulitte ihan oikein. Jotenkin vatsan muoto muuttuu ihan päivittäin ja etenkin aamuisin mulla on huomattavasti sutjakampi olo kuin iltaisin, jolloin kävely alkaa helposti muistuttamaan jo vaappumista ja miehen kylpytakki päällä näytän vain todella isolta. Syytän tuohon leveimpään kohtaan jäävää kylpytakin vyötä, mutta eilen kyllä nauratti kun kävelin se päälläni peilin ohitse. Tänään oli kuitenkin sellainen olo, että ehkä mä vielä joskus mahdunkin ihan normaaleihin vaatteisiin ja päädyin sen innoittamana selailemaan uutuuksia eri nettikaupoista ja tietysti tähän listalle päätyi lähinnä niitä asioita, jotka ei todellakaan mene tällä hetkellä päälle, mutta jonain päivänä kyllä!

uutuudet
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24 / 25

Aijaijai. Uimapuvut ja korkeavyötäröiset shortsit innostaa tänä keväänä erityisesti ja samaten tietysti kaikki kauniit ja huimaavan korkeat korot. Yritin vappuna viimeksi käyttää korkoja ja about 5 minuutin jälkeen mun jalat oli niin tunnottomat että luovutin ja vaihdon mataliin kenkiin. Ehkä pääsen kuitenkin vielä korkkaamaan korkkarit tämän kesän loppupuolella, jotkut hyvät ja mukavat yksilöt pitäisi ainakin löytää parhaan ystäväni ulkoilmahäihin ja sitä silmällä pitäen noita kiilakorkoja tuohon nostinkin esiin.

Uutuuksien lisäksi muutama nosto Boozt.comin viimeinen mahdollisuus -kampanjasta, jossa aleprossat huikeat ja valikoimasta löytyy paljon muun muassa klassikoita, joita tähän allekin keräsin!

Näyttökuva 2017-05-09 kello 12.57.52viimeinen mahdollisuusharmaa neuletakki /sininen tikkitakki/musta pitsimekko/palmikkoneule/paitamekko/Ray Ban Aviator/

Calvin Klein toppi/valkoiset farkut/mustat Ray Ban – aurinkolasit/sininen tikkitakki/beige trenssi

Loppuun vielä muistutuksena että Ideal of Swedenin kuoriin toimiva alekoodi on voimassa vielä 12.5 asti. Koodilla  Xenia saatte siis tilauksestanne 20%:n alennuksen. Koko valikoiman löydätte täältä!

Ellokselle puolestaan pari uutta alennusta:

Mitä kivointa tiistain jatkoa teille kaikille! Luulenpa, että tänään on luvassa rento ilta, ajattelin jossain vaiheessa yrittää vähän venytellä, jos vaan mitenkään maltan..

linkit kaupallisia linkkejä

Lue myös

X