xenia's day

Tired but extremely happy

Teksti: Anna.fi
Moimoimoi! Palattiin juuri extempore-reissulta Finnkinoon. Oltiin syömässä lounasta ja saatiin jostain syystä päähämme mennä katsomaan Kauhea Kankkunen III ja luonnollisesti vetämään samalla karkkiöverit. Mistä se muuten johtuu, että elokuvateatteriin ei voi mennä ilman eväitä? Mä oon varmaan kerran sen tehnyt ja koko ajan tuntui, että jotain uupuu. Kerran toisaalta ostin kaksi rasiaa Läkeroleja, joka ei sekään ollut hyvä idea kun maha alkoi puolivälissä elokuvia pitämään sellaista murinaa että. Ei siinä askissa turhaan lue, että liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Hyvä Xeni, pitikö tääkin ajatus nyt kirjoittaa tänne asti.

Anyway, kolmas osa tästä trilogiasta oli parempi kuin nro II, mutta huonompi kuin nro I. Aika harvassa leffassa seuraavat osat lyö ensimmäistä, mutta varsinkin nää Kauheat Kankkuset ym vastaavat ovat kyllä ihan viihdyttävää katseltavaa. Tai siis, kyllä me naurettiin, mitä nyt karkin ja herneiden mussutukselta ehdittiin..

Nyt istun kotona tekemässä töitä S:n kanssa ja voisin melkeinpä vetäistä pienet tirsat. Sokerihumala taitaa olla laskussa ja nyt olisi suurta tarvetta kahville, paitsi, että se on loppu. 😀 Onneksi saatiin kuitenkin todella paljon hommia hoidettua; käytiin pankissa, Kelalla ja Sokoksella hakemassa S:lle rinnakkaiskorttia mun S-etukorttiin. Mähän oon ollut töissä S-ryhmän kaupassa nuorempana ja hankin jo silloin tuon ihmekortin, joka kerryttää rahaa omalle tilille. Mä vaan on sattumalta kadottanut ne pankkitunnukset, mutta aina kuukausiraportin tullessa käyttänyt melkeinpä sen saman summan kaupassa. Tänään päätin kysyä ystävälliseltä asiakaspalvelijalta paljonko mun S-tilillä on, ja siellä oli melkein 100€ rahaa!!!!

On mullakin ilon aiheet, mutta tänään on ollut vähän väsynyt päivä. Saatiin jo hirveät naurut aikaiseksi pelkästään maksukortin taustan valinnasta. Päädyttiin kuitenkin siihen, että vaikka Angrybirds niin kiva peli onkin, ei sitä välttämättä halua taustakuvaksi pankkikortillensa. 😀

Nyt vielä töitä, töitä ja töitä, ja illasta ajoissa nukkumaan. Jos vain millään jaksan, lähdetään vielä salille, mutta jos ei, niin sitten huomenna päivästä! Kivaa keskiviikon iltaa kaikille! 🙂

Lue myös

X