Kiitoksia kaikille osallistujille. J:n kanssa ei enää osattu päättää kaikista hyvistä perusteluista, että kuka voittaa, joten kysyin J:ltä numeroa 1-tuohon kommenttien lukumäärään asti.. Tällä kertaa onnekas oli Fanny kommentillaan;

Mielestäni molemmat asukokonaisuudet olivat ihan nappivalintoja, mutta taidan kaatua kuitenkin vähän enemmän tuohon sinivalkoiseen, värit ovat raikkaat ja sopivat mahtavasti kesäilmoihin lasien kera!

Itselleni olisi käyttöä tuolle lahjakortille erittäin paljon, sillä likinäköisyyteni alkaa olla jo tähtiluokkaa, vaikka olen vasta 18-vuotias. Miinuksia on nimittäin kerääntynyt jo lähes 7.. 🙁 Lasivarastooni kaipailisin tosiaan aurinkolaseja vahvuuksilla, sillä niitä en vielä omista. Piilolinssejä käytän kylläkin useimmiten, mutta aurinkoisen piilolinssitaukopäivien ja lomien varalta aurinkolasit vahvuuksilla tulisivat kovaan käyttöön! Piilolinssivarastokin kaipaisi piakkoin täyttöä, mutta niin tarvitsisi lompakkokin.. Itse en nimittäin tällä hetkellä käy töissä, vaan keskityn opiskeluun, joten välillä tämä likinäköisyys vetää lompakonkin melko tiukoille. Siksi voittaminen olisikin aivan mahtavaa:)

T. Fanny

Eli onneksi olkoon vain kovasti ja laita mulle maililla yhteystietojasi niin lahjakortti löytää perille! 🙂

Näin ne vain päivät kuluu hirveää vauhtia ja ylihuomenna onkin viikon viimeinen työpäivä.. 🙂 Viime yönä en saanut ollenkaan nukuttua, mutta silti heräsin melko pirteänä jo kuuden jälkeen. Tänään oli pistettävä melko ei-kesäiset vaatteet päälle kun näyttää siltä, että ulkona on todella kylmää ja kosteaa..Voipi olla, että takkikin joutuu päälle nyt pitkästä aikaa..

Ja tarkempaa kuvaa kengistä, jotka ovat siis tummanruskeat kultaisilla soljilla..

Super pehmeää nahkaa eli ei rakkuloita pääse syntymään.. 🙂 Muuten vaatetus koostui seuraavista osista: paita Zara, housut H&M, kengät Gant, laukku Vuitton ja koru/kello Guess.

Ajastin teille toivottavasti hyvällä menestyksellä postauksen päivälle, joten siihen asti heippa.. 🙂 Kivaa päivää kaikille!

X