Xenia's day

Töitä luvassa!

Teksti: Anna.fi
Nyt taas paluu arkeen viikon  loman jälkeen ja kyllä muuten väsyttää. 😀 Jotenkin se unirytmi menee jo viikossa niin ei-arkeen-sopivaksi, eli nyt pitää taas pyrkiä siihen, että nukkumaan menisi hieman aikaisemmin kuin lomilla. Tällä viikolla vain kolme työpäivää ja sit torstai on pyhitetty pakkaamiselle ja perjantai muutolle. Ollaan nyt kuitenkin ajateltu tehdä silleen, että käydään joka päivä heittämässä jotain pientä sinne sillä sekin helpottaa sitten sitä varsinaista muuttoa. Tänään päällä rennot mustat pökät ja siihen kaveriksi valitsin nämä vaatteet..

Housut ja paita H&M, kengät Gant, laukku LV ja jakku Mango.

Tänään onkin töitä kuuteen asti ja sen jälkeen sit hakemaan jotain tavaraa täältä kotoa ja nokka kohti uutta asuntoa. En jaksa odottaa siihen asti, että saadaan kaikki tavarat täältä kämpästä sinne ja voidaan alkaa järjestelemään uutta kotia kuntoon. Muuttohan on periaatteessa kiva, mutta se tavaroiden raahaaminen ei ainakaan mun mielestä ole mitenkään herkkua. 😀 No, pitää muistaa se lopputulos ja onhan se hyvää liikuntaakin kaiken lisäksi.

Mitäs teillä on tällä viikolla ohjelmassa? Onko monella muuttoa edessä opintojen alkamisen tai vastaavien juttujen vuoksi? 🙂

Lue myös

X