P6050004

Juuri viikonlopun polttareiden (ja monen meikkauksen) jälkeen ajattelin, että tässähän olisi hyvä aika postailla näitä omia meikkisuosikkejani, jotka ovat tulleet jäädäkseen. Osa on uudempia ja osa vanhempia tuttavuuksia, mutta yhteistä näille kaikille on se, että nämä ovat aivan loistavia! Alla tietoa lisää täysin sekalaisessa järjestyksessä, en mitenkään voinut pistää näitä paremmuusjärjestykseen..

P6050013
  1. Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer sävyssä rosy dawn on mun meikin pelastaja. Mulla on ollut käytössä vastaava tuote Narsilta, mutta tykkään tästä paljon enemmän ja tuo Narsin tuote on aika kulttimaineen saavuttanut, joten kertoo paljon tästä Lumenen tuotteesta. Lisään näitä sanoisinko viisi pisaraa aina poskipään korkeimmalle kohdalle posken linjassa ja sit nenän päälle ja taputtelen beauty blenderillä ihoon. Iho on hetkessä heleä ja kaunis, ilman että se olisi liian hohtava. Huipputuote kertakaikkiaan!
  2. Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum on aivan mahtava pohjameikki niinä päivinä kun ei jaksa kauheasti meikata, mutta iholle haluaa kuitenkin jotain. Käytän tätä ihon ollessa hyväkuntoinen hyvin usein ihan sellaisenaan ja välillä puolestaan sekoitan seuraavana listalla olevan Armanin meikkivoiteen kanssa saavuttaakseni aina halutun peittävyyden. Iso peukku multa!
  3. Armanin Luminous Silk meikkivoide on aivan omaa luokkaansa. Kiitos vaan Nooralle, joka mut tähän tutustutti viime vuonna kun etsin täydellistä meikkivoidetta häihimme. Lopputulos on luonnollinen, hehkuva, mutta kuitenkin tarpeeksi peittävä makuuni. Juhlameikissä käytän tätä sellaisenaan, muuten arkena sit sekoitettuna esimerkiksi tuohon numero 2:seen!
  4. Chanel Les Beiges All in one healthy glow fluid on mun valinta aurinkoisina päivinä, jos haluan luonnollisen meikin. Siinä on aurinkosuoja ja se tuo iholle kauniin hehkun ja tasoittaa aavistuksen myös ihon sävyä. Tämän kanssa sit vain vähän kulmien ehostusta, aivan pieni määrä ripsaria ja jotain helppoa huulipunaa (ks numero 10) ja aurinkoisen päivän meikki on valmis.
  5. Mac mineralize skinfinish soft and gentle on hohdepuutereiden ykkönen. Lisään tätä aavistuksen vielä samoihin kohtiin kuin tuota numero 1:stä eli viimeisenä vielä pieni annos lisähehkua iholle. Mä todella olen kaikkien hehku- ja heleyttävien juttujen suuri ystävä!
  6. Smashboxin contour kit on ollut käytössä jo pitkään ja yhä edelleen vannon sen nimeen. Sävyinä siinä on harmahtavampaa ruskeaa ja aurinkopuuterimaisempaa sävyä, joita sekoittamalla löytyy aina täydellinen sävy kasvojen varjostukseen. Tällä saa tehtyä sekä voimakkaamman contouringin tai vaihtoehtoisesti vain tuoda vähän eloa kasvoille. Loistava tuote!
  7. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz sävyssä Medium Brown on mun suosikeista suosikein kulmatuote, jota ilman kulmien muotoilu ja ehostus on vain niin hankalaa. Tämä on täydellinen tuote niille, jotka haluavat päästä melko helpolla ja jotka eivät jaksa leikkiä monen eri tuotteen kanssa. Sydänemojeita tähän ja paljon!
  8. Urban Decayn Naked -paletti on paras luomiväri koskaan, etenkin kun sen yhdistää Urban Decayn luomivärin pohjustajaan. Se kombo pitää silmämeikin paikoillaan koko kuuman kesäpäivän (juuri viikonlopun polttareissa tuli koettua) ja silti näyttää vielä freesiltä. Luomiväripaletista omiksi suosikkisävyikseni ovat nousseet virgin, sin, sidecar, toasted ja hustle. Arkimeikissä käytän aika usein puolestaan mattaisia naked ja buck-sävyjä. Ainoat sävyt, jotka eivät omalla kohdallani ole juuri lainkaan käytössä ovat nuo kaksi tumminta, mutta en koe paletin menevän hukkaan sen vuoksi. Levittyvyys on näissä loistava, pigmentti todella hyvä ja kesto ihan omaa luokkaansa. I love it!
  9. Clarins Lipliner Pencil sävyssä nude beige (02) on helppo, hyvin levittyvä ja sopii kaikkiin nudepohjaisiin huulimeikkeihini. Käytössä päivittäin oli mulla sit huulipunaa vai huulikiiltoa. Aivan täydellinen sävy mun makuuni. Ei liian harmaa, ei liian ruskea, vaan juuri sopivasti punertava, että menee täydellisesti mun huulille!
  10. Guerlain Kiss Kiss beige booster sävyssä on se huulipuna jonka valitsisin jos joutuisin autiolle saarelle ja saisin ottaa vain yhden huulipunan mukaan (kuulostaa painajaiselta). Sen voi helposti levittää ilman peiliä ja se korostaa nimensä mukaisesti kauniisti huulten omaa sävyä. Arkimeikkini onkin yleensä sellainen että lisään pohjan lisäksi vain ripsaria, kulmat ja tätä tuon Clarinsin huultenrajauskynän kanssa. Aikaa ei mene kuin 5 minuuttia kaiken kaikkiaan, mutta olo on silti huoliteltu ja freesi, joka etenkin näinä väsyneinä aikoina on enemmän kuin tervetullutta! Käykää kokeilemassa jos etsinnässä on täydellinen nude huulipuna, joka ei kuitenkaan ole sellainen tosi vaalearuskea, joka ainakin omalla kohdalla vie vain kaiken värin kasvoilta.

 

P6050020

Tässä mun ehdottomat suosikkini. Löytyykö listalta teidän meikkipussin vakiojuttuja? Energistä alkavaa viikkoa teille kaikille!

 

X