Xenia's day

Top 3 matkakohteet

Teksti: Anna.fi
Eräs lukija pyyteli mua postaamaan omia mielipiteitä sen suhteen, mikä matkakohde on valikoitunut mun lemppariksi, ja mikä sitten puolestaan inhokiksi!:)
Nämä nyt siis täysin objektiivisesti kohteen perusteella. 🙂 Nämä kolme oli todella vaikea laittaa järjestykseen, joten käytännössä ensimmäisen ja toisen välillä ei ole paljoakaan eroa. 🙂
1. Dubai


Jos kaipaat takuuaurinkoa ja shoppailua, hyvää ruokaa ja erilaisia maisemia, suuntaa Dubaihin. Tämä reissu on meidän toinen (J:n neljäs vai viides), eikä varmasti viimeinen. Jos haluatte käydä museoissa tai    historiallisia kohteissa, sitten tämä ei ole teidän paikka! 🙂 Meille tämä on kuitenkin enemmän kuin täydellinen, me ollaan sellaisia, että ei jakseta olla pelkästään auringossa (ainakaan kahta viikkoa), vaan tarvitaan jotain oheismeininkiä siihen, eli yhdistetty kaupunki- ja aurinkoloma on meidän ja minun valinta!:)
2. Miami Beach


Miami on kaikin puolin ihana paikka, siellä voi todella ottaa rennosti. Ainoa miinus Dubaihin verrattuna on se, että Miamissa ei ole yhtä takuuvarmasti aurinkoista kuin Dubaissa. 🙂 Plussana Dubaihin verrattuna on puolestaan se, että Dubaissa on käyttäydyttävä paljon jäykemmin kuin Miamissa. Molemmat ihania paikkoja, suosittelen!:) Miamikin on Dubain tavoin kaupunkiloman ja aurinkoloman yhdistelmä!:)
3. New York


Kaupunkilomien ykköspaikan vie ehdottomasti New York. Ihana paikka, ihana fiilis, kerta kaikkiaan upea kokemus. Me ollaan puhuttu J:n kanssa, että täydellinen loma olisi yhdistää NYC ja Miami Beach, se on vielä tehtävä!:)
Nämä kolme ovat jääneet kohteina mun mieleen. 🙂 No, mihin sitten en matkustaisi? Lefkas on vastaukseni. Me oltiin siellä 2011 kesällä 14 päivää, ja se oli aivan liikaa. Siellä ei ole päivisin melkeinpä muita mahiksia kuin oleilla auringossa, sen verran pieni paikka kuitenkin kyseessä. Mutta tästä viisastuneena olemme oppineet omat lempparipaikkamme, ja uusia on toivottavasti tulossa lisää!:)
Mitkä ovat teidän matkakohteidenne top3:set?? 🙂
My favorite places to travel to! What are yours? 🙂

Lue myös

X