Xenia's day

Top 5 Ripsivärit

Teksti: Xenia

Sisältää kaupallisia linkkejä

Yksi asia on ainakin varma. Blogia kirjoittaessani olen törmännyt yhteen jos toiseen meikkiin ja kokeillut tuhatta ja yhtä eri meikkituotetta edullisemmista tuotteista superkalliisiin tuotteisiin ja toimivista tuotteista sellaisiin, jotka ei vaan tee sitä mitä lupaavat.

Kosmetiikan suhteen toisen susi saattaa olla toiselle aarre, onhan meillä kuitenkin lähes kaikilla erilaiset lähtökohdat ja perimät, mutta osa tuotteista on ihan oikeasti sellaisia, jotka toimivat lähes kaikilla ja päinvastoin.

Mä olen meikkituotteiden osalta aina ollut sellainen, että rakastan testata kaikkea uutta – vaikka oma suosikki olisikin jo löytynyt. Etenkin ripsivärit ja meikkivoiteet taitaakin olla niitä mun heikkouksia, mutta toisaalta tätä myöten mulla on myös paljon mielipiteitä. Niinpä päätin, että keräilen teille aina välillä tällaista Top 5 listaa, ja nyt aloitetaan ripsiväreistä. Jokainen on ihan itse hankittu, joskin Lumenen True Mysticiin tutustuin ekan kerran blogin kautta saadun tuotelähetyksen kautta. Sitä on kuitenkin tullut sen jälkeen ostettua hylsy jos toinenkin – se varmaan kertoo jotain!

Sanottakoon vielä alkuun, että mä tykkään näyttävistä, mutta kuitenkin luonnollisista ripsistä. Kerrostettavuus on plussaa ja samaten se, että ripsiväri erottelee, pidentää ja tuuheuttaa – eli tekee kaiken. Jos nämä kriteerit ovat samat kuin teillä, niin skrollatkaa alaspäin!

P2090291
P2090298P2090304P2090306P2090310

Benefit They’re Real

Näistä se kaikkein näyttävimmän lopputuloksen aikaansaava ripsiväri. Kerrostettavuus ihan uskomatonta ja harjaosa aivan täydellinen. Hintaa on hieman muita enemmän 32,95€, omani tilaan yleensä täältä! Tämän ripsarin ainut huono puoli on se, että sen poistaminen on vaikeampaa, mutta minä käytän muutenkin vedenkestävän silmämeikin poistoainetta, ja sillä irtoaa tämäkin hyvin!

Pixi Large Lash Mascara

Tämä on mulle kaikkein uusin tuttavuus, josta luin jonkun aikaa sitten. Tämä on mun mielestä hyvä mascara arkeen. Ei ihan yhtä näyttävät ripset kuin tuolla ensimmäisellä, mutta kauniit, viuhkamaiset, erotellut ja tyylikkäät ripset. Harja on ihan huikea ja kerrostaa voi hyvin. Suurta plussaa myös aivan huikean kauniista hylsystä! Suosittelen kokeilemaan. Tätä saa tilattua esim täältä!

Fiberwig Volume Lash Mascara & Fiberwig Paint-on False Lashes Mascara

Löysin jonkun aikaa sit Fiberwigin maailmaan ja sieltä ei muuten ole pääsyä pois. Nämä lähtevät pois lämpimällä vedellä ja niidenkin kerrostettavuus on aivan huikeaa. Eroina sanoisin sen, että Volume versio (joka löytyy täältä) tuo enemmän volyymiä ja näyttävyyttä ja tuo paint on- mascara (joka löytyy täältä) tuo pituutta ja erottelevuutta.  Molemmat huikeita tuotteita, kokeilemalla löytää oman suosikkinsa, mutta jos mun pitäisi valita niin se on tuo volume!

Lumene True Mystic Volume

Suomalainen Lumene osaa hommansa ja heidän True Mystic Volume ripsivärinsä on ollut jo pidempään yksi suosikeistani. Kuvissa ei harjasosa oikein enää pääse oikeuksiinsa, sillä se on kuivahtamassa, mutta sanoisin, että tämä on monitoimiripsiväri. Se pidentää, erottelee ja tuo tuuheutta, mutta on myös kerrostettavissa.

Monta muutakin ripsiväriä on tullut kokeiltua ja näiden lisäksi erinomaisena on mieleeni jäänyt Dioshow new look -ripsiväri, jonka pienellä, kumisella harjalla saa tehtyä ihmeitä. Siinäkin kerrostettavuus oli aivan huikea ja pienen harjasosansa vuoksi sillä pääsi tosi hyvin ripsien tyveen asti ilman sotkua yläluomella!

Onko tässä mitään teille tuttua ripsiväriä? Mikä on teidän ehdoton suosikkinne?

Lue myös

X