Xenia's day

Toppatakissa

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisen linkin.

Mä ihan oikeasti ajattelin matkalle lähtiessä, että me saataisiin palata, jos ei kevääseen, niin vähintään paljon keväisempään ilmaan. Okei, lämpötilat alkaa pikkuhiljaa hilautumaan ylöspäin, mutta mitä on tuo valkoinen, pehmoinen asia, jota taivaalta putoilee aivan koko ajan?  EIEIEI!

Noh, onneksi talven jatkumisessa on se hyvä puoli, että pääsen vielä käyttämään tätä todella kaunista ja niin super kevyttä untuvatakkia, jonka laskisin lähes kevytuntuvatakiksi. Niin kevyt se ei kuitenkaan ole, etteikö sillä pärjäisi tuollaisessa parissa pakkasasteessa ja varmasti menisi kylmemmilläkin ilmoilla, jos alle kerrostaisi vaatetta hieman enemmän.

Suuri plussa tälle takille, mä olen aivan myyty niin tämän klassiselle mallille, pehmeydelle kuin lämpöisyydellekin! 🙂

P3190423P3190418P3190417P3190430
untuvatakki täältä (nyt vielä -30%)

Tässä muuten samalla näytille tämä meikäläisen erittäin glamöröösi päivän look. Lets face it. Käyn lähes päivittäin ulkona – lenkillä. En lounaalla, en shoppailemassa enkä tekemässä muutakaan hohdokasta vaan kärräilemässä pojan kanssa – ja voi vitsit miten sitä rakastankin.

Tällä hetkellä on muutenkin niin hyvä olo, että oksat pois. Silleen sisäisesti siis. Oon nukkunut todella hyvin (kiitos pojan), syönyt terveellisesti, käynyt ulkoilemassa ja vaan ollut lasten kanssa. Ihanaa!<3

Nyt poika tuolla heräilee, eli palaamisiin! Mitenkä teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

X