Xenia's day

Treenileggingseistä yläosiin – suosikkini tällä hetkellä

Teksti: Xenia

Viime viikosta mainitsin leggingsilöydöstä, jotka jalassa muuten tätäkin postausta kirjoittelen. Itseasiassa meikäläisen asut ovatkin tällä hetkellä 90% ajasta huppari ja leggingsit. Yläosalta kaipaan kuitenkin käytännöllisyyttä myös imetyksen suhteen. Etsin siis löysää ja mielellään lyhyempää hupparia, joka olisi vain helppo nostaa ylös kun pojan nälkä yllättää (eli hyvin usein, hah).

Bongasin tämän vaaleanpunaisen hupparin (adlink) Hennesiltä vähän aikaa sit ja pistin tilaukseen ja löysin vielä sen jälkeen tämän valkoisen ja harmaankin version. Noista kahdesta viimeisestä oli vielä hajakokoja jäljellä, mutta jos ne kiinnostavat niin pistäkää kokovahti sinne, olen sitä itse aina käyttänyt ja se toimii hyvin! 🙂

IMG_2649

Täällä heräillään hyvin hitaasti tähän päivään. Poika sai silloin viikon alussa sen rotavirusrokotteen ja maha on ollut vähän kipeä nyt. Tai no, mistäs sitä tietää, onko se ähinä siihen liittyvää vai kenties johonkin mitä minä olen syönyt, mutta viime yö on kyllä vähän sumeeta enkä yhtään edes kiinnittänyt enää huomiota siihen monelta herättiin jne. Sitä edellisinä öinä poika vetäisi ekan unipätkän viisituntisena ja nukuin yhtenä yönä 4.5h putkeen, tämä on varmasti ensimmäinen kerta sitten viime elokuun kun raskaaksi tulin (ja yöllinen vessassa ravaaminen alkoi). Siinä olikin joskus 03.00 melkein sellainen fiilis, että tässähän voisi melkein herätä. Periaatteessa olisikin mielenkiintoista tietää, miten paljon unta tällä hetkellä saa, mutta toisaalta se voisi olla vähän masentavaa. Siksi en olekaan Fitbitiä nyt käyttänyt. Otan sen sit taas käyttöön kun öissä on vähän enemmän rotia. 😀

Noista oman ruokavalion ja vauvan vatsavaivojen yhteydestä muuten: edellisillä imetyskerroilla olen kauheasti lähtenyt vähentämään lähes kaikkea syömääni ja panikoinut aina jo syödessä siitä, miten tämä tulee vaikuttamaan vauvaan. Nyt päätin kuitenkin yrittää elää ja olla ihan normaalisti ja vauvalla on ollut kaikista kolmesta vähiten vatsavaivoja. Toisaalta mä en käytä maitotuotteita enkä syö kananmunaa ja nehän ilmeisesti ovat yksiä suurimmista vatsavaivojen aiheuttajista imeväisikäisillä. Ehkä se on auttanut asiaa.

Nyt tuo pienin alkaa kuulostaa taas siltä, että olisi nälkä eli matka käy tuonne mukavimpaan tuoliin ruokatauolle.

Ihanaa lauantaita teille kaikille!<3

ps. Kuvassa näkyvät leggingsit ovat molemmat Filippa K:n seamless leggingsejä, jotka löysin heidän nettisivuiltaan alesta.

 

 

Lue myös

X