Xenia's day

Treenivaatesuosikkeja

Teksti: Xenia

Sisältää kaupallisia linkkejä.

P6110728P6110787P6110796P6110767

Yläosa / Treenitrikoot

Mä olen moneen otteeseen puhunut, että lähes koko elämäni olen aina ollut se, joka nauttii nimenomaan lenkkeilystä, pitkistä kävelyistä ja ylipäänsä ulkona tehtävästä treenistä. En ole koskaan ollut kummoinen ryhmäliikuntatuntien käyttäjä ja salilla käynnit ovat aina olleet jaksottaisia rupeamia. Kaikki tämä johtuu puhtaasti siitä, etten voi tietää parempaa tapaa rentoutua kuin pistää musiikin korville ja lähteä illasta lenkille välillä kävellen, välillä hölkäten, mutta yleisimmin kävellen ja portaita juosten. Siinä kun saa kivasti hien pintaan ja endorfiinit liikkeelle.

Liikunnan ajalle pistän yleensä päälle siihen parhaiten soveltuvat vermeet ja halusinkin niistä teille vinkata. Olen nimittäin löytänyt täydellisen mallin treenitrikoista ja niitä multa löytyykin neljässä eri värissä, ei siis tarvitse ihan koko ajan olla pesemässä.

Tässä tämä malli ja kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat värit.

treenitrikoot

harmaat / leopardikuvioiset / vaaleanliilat / kuviolliset

Multa löytyy näistä kolmet. Istuvuus on näissä ihan huikea ja vyötäröresori tulee sopivan korkealle. En pidä enää matalavyötäröisistä trikoista, vaan sellaisista jotka yltävät napaan asti. Paljon mukavammat ja mielestäni myös imartelevammat! Olen myös löytänyt saman brändin urheilurintsikat, jotka ovat todella mukavat ja myös kivannäköiset, win-win.

treeniliivit

vaaleanpunaiset / harmaat

Tänään illalla taas treenaamaan. Eilen pidin välipäivän ja herkuttelin salmiakilla ja suklaalla. Tasapaino on kaiken a ja o. Aurinkoista keskiviikon jatkoa sinne! Onkos teillä muuten minkälaisia juhannussuunnitelmia?

 

Lue myös

X