Xenia's day

Trikoissa

Teksti: Xenia

Nyt tällä viikolla on palattu arkeen jo siinäkin mielessä, että ollaan tehty muun muassa Jannin kanssa yhdessä töitä. Hassua jotenkin, että viimeksi nähdessä olimme vielä kumpikin raskaana, mutta nyt meillä oli molemmilla pienet assarit mukana. Assarit myös käyttäytyivät erinomaisen hyvin, mitä nyt vaativat ruokaa aina välillä. Keskusteltiin muuten Jannin kanssa myös siitä, että vauvoilla on oltava joku kuudes aisti. Nimittäin se, että jos äiti syö/nukkuu niin sit herätään ihan varmasti. Kuinkakohan monta kertaa mäkin olen tehnyt ruokaa niin, että tää tyyppi herää siinä vaiheessa kun olen istumassa alas ja haluaa tietenkin oman ruokansa saman tien. Pienten kärsivällisyys ei ole ihan vielä huipussaan, joten on sanomattakin selvää, että kuka siinä sit ruokaansa odottaa. Sitä, en kuitenkaan koskaan ole kokenut, ettenkö itse ehtisi syödä. Tosin hyvin usein saatan syödä vaikkapa välipalaa samalla kun imetän ja sit vauva on ihan leivänmurujen peitossa. Mut jos nälkä iskee niin minkäs teet. 😀

Asujen suhteen tässä ei nyt menty entiseen suuntaan vaan lets face it, mä olen hyvin usein leggingseissä. Tuon takin perään on kyselty enemmänkin ja se on siis tämä malli. Tykkään siitä ihan valtavasti, menee jotenkin tosi kivasti niin jumppatrikoiden kuin vähän skarpimpien asujen jatkona!

_DSC9379_DSC9468

Täällä aloitetaan juuri viikonloppua ja pohdin juuri tekisinkö ruuaksi sushia vai kasvispyöryköitä vai tilaisinko yksinkertaisesti kotzonet.. Vaikeita päätöksiä. Lisäksi mun tän illan listalla on tilata lapsille vaatteita. Pienin on kovaa vauhtia kasvamassa ulos vaatteistaan ja isommat samaten. Olen yrittänyt aloittaa tilauksen tekoa useampana päivänä, mutta aina se jää kesken kun tulee joko imetyshetki/ruuanlaitto/nukkumaanmeno yms..

Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on tälle aurinkoiselle viikonlopulle?

X